Bölüm ihtiyaç listesi

Kodla Büyü

bolubeyi

Aktif Üye
Müdürümüz bir sınıfı atölye yapacağını ve benden atölyemde olması gerekenlerin listesini hazırlamamı istedi. İsteklerde sınır olmadığını 30 öğrenci kapasiteli düşünmemi istedi. Çoğu şeyi yazdım. Akıl akıldan üstündür prensibiyle sizlerinde yardımını istiyorum arkadaşlar. Neleri tavsiye edersiniz ihtiyaç listesine eklemem için. ( Temrinlik malzemeler hariç ) ( Yer kaplaması nasıl olsun mesela, Sınıfın büyüklüğü ne kadar olmalı 30 kişi için. vb... aklınıza ne gelirse. ) Listeyi yarın vermem gerekiyor. Görüşünü bildiren herkese teşekkürler şimdiden.

( Temrinlik malzemeler hariç ) bunu derken hocam neyi kasdettin ? daha önce duymamıştım da kusuruma bakma ona göre cevap yazalım

tabi sınıf ne kadar geniş olursa o kadar iyi olur projeksiyon açısından havalanması açısından zaten pcler çalışırken kalorifer de yanar içeri hamam olmasın :)

tüketim malazemeleri hariç hocam. yazıcı klavye fare tarzı şeyler hariç yani. daha çok fiziki görünümle ilgili şeyler lazım bana. atölyede ne olursa işte. zemin için ne olabilir mesela çok kararsız kaldım öncelikle o konuda

Geri