Arkadaşlar Joomla ya karşı hiç tecrübem yok,yeni başladım ve öğrenme aşamasındayım.Bir şey yapmaya çalışıyorum ama beceremedim,belki çok kolay bir çözümü vardır malesef bulamadım yardımlarınızı bekliyorum..
Okul bölümü içinde 5 adet Kategori oluşturdum, örneğin bunlardan bi tanesi okulumuz. Okulumuz Kategorisi de kendi içinde 4 içeriğe ayırdım BTS,Teknoloji tasarım ve Sınıflarımız gibi. Bundan sonra kitlendim resmen.:S
Sınıflarımız içeriğine girdimiz zaman 1A 2A 3A ... şeklinde linkler oluşturup , ilgili linkin üzerine tıklanmasıyla o sınıfdaki öğrencilerin resimlerinin gelmesini istiyorum.
Yani içeriğin içine yeni bir içerik oluşturmaya çalışıyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
1A 2A 3A ... linklerinin içeriklerini hangi bölüm/kategori de oluşturmalıyım ki sınıflarım içeriğinde görülsün?
Bilenler bana bir yol göstersin lütfen..şimdiden teşekkürler...
Okul bölümü içinde 5 adet Kategori oluşturdum, örneğin bunlardan bi tanesi okulumuz. Okulumuz Kategorisi de kendi içinde 4 içeriğe ayırdım BTS,Teknoloji tasarım ve Sınıflarımız gibi. Bundan sonra kitlendim resmen.:S
Sınıflarımız içeriğine girdimiz zaman 1A 2A 3A ... şeklinde linkler oluşturup , ilgili linkin üzerine tıklanmasıyla o sınıfdaki öğrencilerin resimlerinin gelmesini istiyorum.
Yani içeriğin içine yeni bir içerik oluşturmaya çalışıyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
1A 2A 3A ... linklerinin içeriklerini hangi bölüm/kategori de oluşturmalıyım ki sınıflarım içeriğinde görülsün?
Bilenler bana bir yol göstersin lütfen..şimdiden teşekkürler...