Bölüm ve Atölye Şefleri kar tatili ek ders durumu???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naydin84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

naydin84

Seçkin Üye
Seçkin Üye
kar tatili olduğunda ek ders kesilmiyor bunu biliyorum ama üzerinde şeflik görevi bulunanların bakım, onarım ve planlama için aldıkları 10 saat kesilir mi acaba? var mı bilgisi olan? yoksa sadece fiilen girilen dersler mi ödenir? ek ders yönetmeliğine baktım ama bu durum için herhangi bir açıklama yazmıyor..

Hocam bu durumda değişik değişik yorumlar yapılıyo. ben şefim 20 gün önce kar tatili oldu kesmediler benimkini. Bilmiyorum kesen yerler var mı?
İdarecilere zaman zaman laf anlatmak zor oluyo. Normalde ekdersi hak etmek içinde derse girmiş olmak gerekir ama idari tatillerde yapılmış kabul ediliyo. Şefliğinde bundan farkı yok!

bilogrt38' Alıntı:
Hocam bu durumda değişik değişik yorumlar yapılıyo. ben şefim 20 gün önce kar tatili oldu kesmediler benimkini. Bilmiyorum kesen yerler var mı?
İdarecilere zaman zaman laf anlatmak zor oluyo. Normalde ekdersi hak etmek içinde derse girmiş olmak gerekir ama idari tatillerde yapılmış kabul ediliyo. Şefliğinde bundan farkı yok!

teşekkürler hocam. ben de ek ders yönetmeliğinde aradım ama bununla ilgili bir açıklama yok.

Hakem Kurulu Kararı 1.6.2012 resmi gazetede 20120601-21

Ekli dosyalar

• kar_tatili.jpg
    kar_tatili.jpg
    43.3 KB · Görüntüleme: 936
tayinci42' Alıntı:
Hakem Kurulu Kararı 1.6.2012 resmi gazetede 20120601-21

hocam bunu ben de okudum da burada hazırlık ve planlamadan kasıt 10 saat verilen 1 saat olarak yorumlamıştım. Genel kanı kesilmeyeceği yönünde heralde. teşekkürler herkese...

Geri