Bölge normu 6 , Bölge Mevcut 5 Ama norm fazlasıyım????

Kodla Büyü

Effective61

Aktif Üye
Hocam bölge normu hesaplamalarında sistemde görünmeyen meslek liseleri de var. O yüzden Norm fazlası olmuşsunuzdur. Bölgede ders saat ağırlığı hesaplanırken meslek liselerinde ki bilgisayar dersleri de toplama ekleniyor ve okul sayısına bölünüyor. Ders sayısı olarak çıkan sonucun altında kaldığınızda Norm fazlası oluyorsunuz. Ders saati 15 inden altında olan herkes için böyle bir sıkıntı her daim var maalesef

Aynen hocam meslek lisesinde 3 veya 5 öğretmen olsun, onlar hiç bir zaman fazla olmuyor, ders saati en az olan okuldan norm alınıyor... Geçen yıl aynı durum bende de vardı.

Sevgili öğretmenim, benim durumumdasın.
1- bölgende öğretmen fazlalığı yok.
2- senin ders saatin 21 i tamamlamıyor(and lis ve ortaokul için)
3- bölgende ders saati 21 den fazla veya senin ders saatinden fazla okulda norm ihtiyacı var.

özeti budur..

cehcah' Alıntı:
cingozcemal' Alıntı:
Aynen hocam meslek lisesinde 3 veya 5 öğretmen olsun, onlar hiç bir zaman fazla olmuyor, ders saati en az olan okuldan norm alınıyor... Geçen yıl aynı durum bende de vardı.

Peki hocam tayin istediniz mi norm fazlası olarak?

Hocam 3 sefer zoraki tercih yapın yoksa Resen atarız dediler. Ona yönelik bir yönetmelik mi ne çıkardılar. Bende tercih yapmadım. Haziran a kadar tercih yapanları atadılar. Yapmayanları beklettiler. Bizim okulda da dersler zorunlu olunca norm oluştu okulumda kaldım.

3 aşamalı tercih dönemi
1.aşama: ilçe içi-ilçelerarası(herkesin kendi ilçesi kendine öncelikli)
2.aşama: İlçeler Arası
3.Aşama: Resen

Geri