Bölge zümresine Gitmedim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xodeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bu gün Okul müdür çağırdı. Bölge zümresine gitmemişsin savunma istiyorlar dedi. okulda duru yapıldı ve ben imza atmışım tamamen unutmuşum zümreyi. sonradan imza attığım duyuruyu okudum dikkatimi çekti. imzalanan duyuruda Bilişim Teknolojileri değil Bilgisayar yazmışlar. bende müdüre benim dersim yazmıyor dedim. oda aynı şey zaten dedi. bende eskiden öyleydi ama bakanlık değiştirdi dedim. burdan bir şey çıkarabilrmiyim dersiniz savunmam da.
çıkmaz derseniz nasıl bir savunma vermemi tavsiye edersiniz.

Gerçek sebep neyse onu yazınız hocam, iş yükü nedeniyle unuttuğum için gibi, ders isminden dolayı da çıkardı ama imzalamışsınız bir kere

aynı durum benimde başıma geldi hocam..ilköğretim öğretmenleriyle birlikte (lisede görev yapıyorum)onlara bilişim teknolojileri bana bilgisayar yazmışlar çağırdılar bizi.bende gitmedim...o gün ilaç yazdırdım müdürüm pinpirikliği işe yaradı... sevkli gözüktüğüm için birşey çıkmadı..sizde öyle birşey ayarlayabilirseniz birşey olmaz...

bence de olmaz zaten müdüre abartmaya gerek yok dedm zaten. yazarız bi şeyler dedim ama yinede bir sormak istedim sizlere.

sevk alamıyorsanız geçmişe dönük, o zaman resmi olarak dersin ismi kesinlikle işe yarayacaktır.

Pirinç pilavını çok yemiş ve şekerin yükselmiştir...

(ciddiyim)

ha bu arda okula gönderdikleri yazıda hem dersimin adı yanlış yazılmış hemde bu listede benim ismim yok, bu ile 2. dönem geldiğimden olabilir. yanlış anlaşılmasın. okul idaresi bir imza listesi oluşturmuş duyurmak için ben bu kağıda imza attım.

normalde o gelen listede ismim olması gerekir mi acaba.

Geri