İlçe merkezine bağlı köyde 8 saat dersim var birinci dönem bölge sisteminden dolayı bölgemdeki 4 öğretmenden 3'ü norm fazlası oldu bende dahil.A köyünde 8 saat,B köyünde 6 saat, C köyünde 4 saat, ders var benim bulunduğum D köyünde 8 saat ders var bölgedeki en yüksek puanlı olduğum halde öğrenci sayısına bakılarak normu A köyüne vermişler.neyse bu dönem 4 saat dersi olan C köyünde ogretmen olmadığı için 4 saatlik dersi bana vermişler müdürler bölge toplantısında kendilerine göre aldıkları kararda. Okul müdürüm bana whatsup üzerinden bilgilendirme yaptı "bölge toplantısında seni uygun buldular" diye tatilde bende "norm başka köyde neden bana vermişler hocam" diye bir soru sordum cevap bile yazmadı. Bugün öğleden sonra olur yazısını bana nobetci öğrenciyle ders esnasında göndermiş imzalamam için.altında isteği doğrulsunda görevlendirilme dıyor benim istekli olmadığımı bildiği halde bu şekilde yazmışlar. öğrenciye milli eğitimle görüşüp oyle imzalicam dedim .bu durumda yönetmelikte puan üstünlüğüne göre en düşük puanlı kişinin gideceğini söyledi sendika temsilcim ama ilgili yonetmelik maddesini bulamadim bu konu hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Son düzenleme: