Başka napacaksın ki? Böte bölümünün kötülüğü herşeyin ucundan göstermeleridir. Programlamayı ucundan, tasarımı ucundan, elektroniği ucundan(sıfıra yakın uç burası), onu ucundan bunu ucundan... "Ben buraya giderim kendimi geliştiririm mezun olunca başka biryerde çalışırım" diyen çok yiğit duydu bu kulaklar. Bilgisayar mühendisleri bile bugün piyasada zorlanırken bizim bölümde onlarla çarpışmak gerçekten zor. Yok ben memur olacak diyorsan meslek lisesiysen 2014 Kpss'ye şimdiden hazırlan veya 2 yıllığa git yine 2014'e girersin, iyi puan al bizden fazla maaş al.Ponny' Alıntı:yıldız teknikten ya da istanbul üniversitesinden mezun olup ögretmenlik yapmasak
hocam ne mimarlığı, bu konulara uzak kalmışsın anlaşılanthe_korsan' Alıntı:böte yerine gidin mimarlık yazın sonra kalan ömrünüzde böte yazdırmadık diye bize dua edersiniz..
Bende şimdi baktım da 300.000(yazıyla üçyüzbin)inci kişi bizim bölüme girmiş geçen sene.. Vay arkadaş Tıp'la yarışırken ne hale gelmiş koca Böteee.. :mrgreen:the_korsan' Alıntı:vay arkadaş ya, harbiden bayağı uzak kalmışım puan sistemine. :cry:
amip33' Alıntı:Yok ben memur olacak diyorsan meslek lisesiysen 2014 Kpss'ye şimdiden hazırlan veya 2 yıllığa git yine 2014'e girersin, iyi puan al bizden fazla maaş al.
amip33' Alıntı:Bende şimdi baktım da 300.000(yazıyla üçyüzbin)inci kişi bizim bölüme girmiş geçen sene.. Vay arkadaş Tıp'la yarışırken ne hale gelmiş koca Böteee.. :mrgreen:the_korsan' Alıntı:vay arkadaş ya, harbiden bayağı uzak kalmışım puan sistemine. :cry:
oradan mezun arkadaşlara sormak lazım ama çok fazla fark edeceğini zannetmiyorum. ulaşım-barınma açısından karar verirsin artıkPonny' Alıntı:mutlaka yazacak biri için hangisini önerirsiniz yani yıldız teknik ve istanbul arasında ? Artık orta okullara zorunlu oldu biliyosunuz