Böte Koordinatörlük

Kodla Büyü

jack_hocca

Üye
bir meslek lisesinde böte mezunu olarak 30 saat derse girme şeklinde çalışıyorum. Öğrencileri yaz stajına göndereceğiz. Yazın koordinatörlük alabilir miyim. tek öğretmenim. Saygılar.

kesinlikle
hayır

Koordinatör öğretmen görevlendirilmesi
MADDE 88- (1) İşletmelerdeki mesleki eğitimle staj ve yaz uygulamalarının planlı olarak yürütülmesi, programa uygunluğunun izlenmesi, ortaya çıkabilecek sorunların belirlenmesi, öğrencilerin başarı, devamsızlık ve disiplin durumlarının izlenmesi ve rehberlikte bulunulması amacıyla okulda alanı atölye, laboratuar ve meslek dersleri öğretmenliği olan yönetici ve öğretmenler arasından koordinatör öğretmen görevlendirilir. Diğer alanlardan olan yönetici ve öğretmenlere bu kapsamda görev verilmez.

Bir alanda koordinatör öğretmen olarak görevlendirilecek yeterli sayıda atölye,
laboratuvar ve meslek dersleri öğretmeninin bulunmaması durumunda bu alana yakın alan
öğretmenlerine öncelik vermek üzere diğer alan öğretmenlerine koordinatörlük görevi verilir.

yönetmelikte açık bir şekilde meslek dersleri öğretmenleri haricinde verilemeyeceği yazıyor.

yakın alandan kasıt ise
bilgisayar - elektrik-elektronik
makina - metal vb.

ama burası türkiye farklı uygulamalar olabilir. kimse bi şey demeyebilir.

Hocam birkaç yıl önce meslek lisesinde çalışıyordum maaş karşılığı 15 olması ve tazminat dışında her türlü haktan yararlanıyordum.Huzur hakkı diye bi para ödenirdi,koordinatörlük alırdım,tüm derslere giriyordum açık lise derslerim vardı 10 saat aklıma gelenler şimdilik bunlar.Ama hiç yaz stajı açmadık olsa eminim sıkıntı olmazdı. Halen bu şekilde çalışan arkadaşlarım var.

Geri