DaMieN' Alıntı:Denesin isterse şansını madem. Bu kadar israr ettiğinize göre durumda. Gelir gelmez bir davaya bakar...
bravehard2010' Alıntı:Atandıktan sonra bir şey olmuyor zaten 30 saat ders veiliyor e birde hafta sonu açık lise yada halk eğitim yani geriye dönük hiç bişey ödemeden iyi ek ders alınır.Ben meslek lisesindeydim hiçbir sorun çıkmadı kimsede gelip sen böte lisin sen tefli msn demedi.
mehmetersin' Alıntı:ileride alınan ek derslerin geri ödenmesi söz konusu olabilir.
Hocam ben grafik animasyon, web tasarım, veri tabanı , mesleki gelişim ,temel elektronik , teknik resim gibi derslere girdim 12 lerdede koordinatörlüke gidiyordum.Şuan tayin istediğim için meslek lisesinde değilim bahsettiğim geçtiğimiz yıllardı.sweetsw' Alıntı:bravehard2010' Alıntı:Atandıktan sonra bir şey olmuyor zaten 30 saat ders veiliyor e birde hafta sonu açık lise yada halk eğitim yani geriye dönük hiç bişey ödemeden iyi ek ders alınır.Ben meslek lisesindeydim hiçbir sorun çıkmadı kimsede gelip sen böte lisin sen tefli msn demedi.
hocam sizde diyosunuz meslek lisesindeym böteliyim...hangi derslere giriyorsunuz ?...