böte-tef atama

Kodla Büyü

sweetsw

Site Gezgini
2014 2. ildışı yer değiştirmelerinde tef-böte ayrımı kalkmış sanırımm..herkese meslek lisesi,çpl,endüstri meslek,ticaret meslek,kız meslek liseleri açık görünüyor..yönetmelik ayrım yaparken mebbis atama sistemi bu ayrımı nasıl kaldırmış?.. :verymad:

Hocam sistemde görünebilir ama seçtiğiniz zaman MEB tercihleri onaylamaz sanırım.Çünkü MEB'in meslek liselerine atanabilme kararında BÖTE'ler için "(**) Meslekî ve Teknik Orta öğretim Kurumlarının Bilgisayar bölümlerine atölye ve lâboratuvar Öğretmeni olarak atanamazlar." kararı var

olaki meslek lisesine atanan böte mezunu olursa geçmişte okulumda olan durumla karşı karşıya gelebilir müdürüm ıvır zıvır dersleri vermişti ve 30 saatten fazlada vermiyordu.

Ben bu durumun çok ciddiye alındığını düşünmüyorum arkadaşlar...Bir tanıdığa tüm meslek liseleri açılıyor böteli olmasına karşın..

Denesin isterse şansını madem. Bu kadar israr ettiğinize göre durumda. Gelir gelmez bir davaya bakar...

Atandıktan sonra bir şey olmuyor zaten 30 saat ders veiliyor e birde hafta sonu açık lise yada halk eğitim yani geriye dönük hiç bişey ödemeden iyi ek ders alınır.Ben meslek lisesindeydim hiçbir sorun çıkmadı kimsede gelip sen böte lisin sen tefli msn demedi.

bravehard2010' Alıntı:
Atandıktan sonra bir şey olmuyor zaten 30 saat ders veiliyor e birde hafta sonu açık lise yada halk eğitim yani geriye dönük hiç bişey ödemeden iyi ek ders alınır.Ben meslek lisesindeydim hiçbir sorun çıkmadı kimsede gelip sen böte lisin sen tefli msn demedi.

hocam sizde diyosunuz meslek lisesindeym böteliyim...hangi derslere giriyorsunuz ?...

meslek lisesine atanmak farklı, meslek lisesinde atölye ve lab öğretmen olarak derse girmek ayrı birşey. farkları bilmeyen mümkünse hem atanmasın hemde burda sallama yorum yapmasın. bir davaya bakar, ek dersi geri alırlar, peeeh. sen işini bilmezsen evini bile altından alırlar haberin olmaz.

sweetsw' Alıntı:
bravehard2010' Alıntı:

hocam sizde diyosunuz meslek lisesindeym böteliyim...hangi derslere giriyorsunuz ?...
Hocam ben grafik animasyon, web tasarım, veri tabanı , mesleki gelişim ,temel elektronik , teknik resim gibi derslere girdim 12 lerdede koordinatörlüke gidiyordum.Şuan tayin istediğim için meslek lisesinde değilim bahsettiğim geçtiğimiz yıllardı.

işte bende tam bundan bahsediyorum hocamm...Normalde alamanız gerekiyor bu dersleri..Bu konuda meb atama bölümün yeterince bilgili olmadıgını düşünüyorum...

Geri