Böteci Metem'e niye atanır?

Kodla Büyü

Merhoom

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Norm fazlası böteci arkadaşı meteme atadı üstelik metemde atölye şefi bir başka böteci birde tefli var. arkadaşa atölye deslerine gireceksin diyorlar. Bu nasıl oluyor şimdi?

hocam sınıf öğretmeni atandı meslek lisesine bu durumu neden çok gördün sen. her ilde her ilçede var bu sadece senin ile özel bişey değil. yanlışlıkta olsa bazen şansa biz bötecilerde atanabiliyoruz

Benim için sorun yok ben zatan gaziantepteyim ama arkadaş baya bir problem ediyor bu durumu bence olması gereken ama yönetmeliklere aykırı bir durum o yüzden soruyorum.

Evet belki sonra diyecekler ki biz seni yanlış atadık fazladan verdiğimiz ekdersleri geri ver diyebilirler. Hemde bu arkadaş baya takıntıı haline getirmiş ders çalışması lazım.. Bunu bir stres yapmışşşş.....

sanırım arkadaşın adı salih .Soyadını tam hatırlamıyorum resen atama listesinde görmüştüm.İtiraz etmemişmi ataması yapıldığında

Normal olarak böteci kpss sonrası tercihte 21. seçeneği işaretlerse ve 21 e kalırsa bilgisayarda otomaik puana göre atanır. bu şekil atanan arkadaşlarım var :)

hocam senin dediğin olayda sanırım bu şekilde olmuştur itiraz etsede bi sonuç çıkacağını sanmıyorum

sorun yok hocam çalıştığı yere kadar çalışsın ilköğretimdek, düzen 30 saat ders üzerinden ek dersini aldımı kimse geri alamaz ama teknik mezunları arkadaşlarımız gibi ek ders almaya çalışırsa o zaman alırlar fazladan aldıklarını. sadece bu konuya dikkat etsin gerisini ne yapacak arkadaş kendini geliştirir daha ne istiyor

Geri