Adam aşmış. Son derece vahşi ama ne yalan söyleyeyim estetik de.
http://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU
http://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU
hocam cidden "zalimce" knock out lar varmış..alpago' Alıntı:Sinema filmlerini gerçek zanneden sizi gidi saflar. Yuri Boyka, oyuncu Scott Adkins'in canlandırdığı film karekteridir. Yani oradaki hareketlerin hepsi film kurgusu. Eğer gerçek döğüş ve döğüşçü görmek istiyorsanız, youtube'da brutal mma, rio heroes vs. aratsın
hakkaten bu video yu izleyince diğerinin film olduğu anlaşıldı.azizerkut' Alıntı:
Hocam nasıl ayırdın filmle gerçeği yav. Ben de diyom bu işte bir gariplik var. Demek ki oymuş.alpago' Alıntı:Sinema filmlerini gerçek zanneden sizi gidi saflar. Yuri Boyka, oyuncu Scott Adkins'in canlandırdığı film karekteridir. Yani oradaki hareketlerin hepsi film kurgusu. Eğer gerçek döğüş ve döğüşçü görmek istiyorsanız, youtube'da brutal mma, rio heroes vs. aratsın
Bende de bir aydınlanma oldu ( Arkadaşlar bunun film olduğunda neden ısrarcı anlamadım. Gerçek olduğunu kim söyledi ki)hastasıyız dede' Alıntı:hakkaten bu video yu izleyince diğerinin film olduğu anlaşıldı.azizerkut' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:Bende de bir aydınlanma oldu ( Arkadaşlar bunun film olduğunda neden ısrarcı anlamadım. Gerçek olduğunu kim söyledi ki)hastasıyız dede' Alıntı:hakkaten bu video yu izleyince diğerinin film olduğu anlaşıldı.azizerkut' Alıntı:
Adam dövüşçü değil mi. Van damme, bruce lee de birer dövüşçü değiller mi. Adam dövüşçü. Pro müsabakalara katılıp katılmaması önemli değil. Film olduğu zaten kabak gibi ortadayken bununla ilgili açıklama yapmak saçmalık.Accipiter' Alıntı:oyungezer' Alıntı:Bende de bir aydınlanma oldu ( Arkadaşlar bunun film olduğunda neden ısrarcı anlamadım. Gerçek olduğunu kim söyledi ki)hastasıyız dede' Alıntı:hakkaten bu video yu izleyince diğerinin film olduğu anlaşıldı.azizerkut' Alıntı:
siz böyle dövüşçü görmediniz yerine böyle oyuncu görmediniz yazsaydınız belki de arkadaşlar size bunun gerçek olmadığını yazmazlardı
Sağolsun yardımsever arkadaşlar Anlayamadığımız yerlerde hemen yardıma koşuyorlar :?Accipiter' Alıntı:boşverin, dağınık kalsın...