Bugün rehberlik için okulumuza gelen müfettişlerden biri müdürle birlikte okulu geziyordu. Bt sınıfının kapısı açıktı oraya da uğradılar.. Selamlaşma faslından sonra bana müfettişin ilk sorduğu Ankaradaki yürüyüşe katılıp katılmadığımdı. Çok şaşırdım.. Katılamadığımı ama katılmayı çok istediğimi söyledim. O da "Böyle bt sınıfları kuruyorlar, sizleri yetiştiriyorlar, sonrasında da farklı bir tutum içine giriyorlar, anlamak zor" dedi. Bende dernek ve forum sitesinde paylaşımlarımızdan bahsettim.. Bazen sıkıntıları düzeltmek için yasal çerçevelerde hakkımızı aramamız gerektiğini söyledi.
Çoğu müfettiş branşımıza bile bu kadar yabancıyken, kendisinin sorunlarımızla bu kadar ilgili ve çabalarımıza destek vermesi beni yüreklendirdi.Demekki yapılanlar birilerinin dikkatini çekiyor, birileri sorunlarımızın farkında, hedefimize ulaşıncaya kadar çalışmalarımıza karamsarlığa kapılmadan devam etmek gerekiyor.Hala umut var...
Çoğu müfettiş branşımıza bile bu kadar yabancıyken, kendisinin sorunlarımızla bu kadar ilgili ve çabalarımıza destek vermesi beni yüreklendirdi.Demekki yapılanlar birilerinin dikkatini çekiyor, birileri sorunlarımızın farkında, hedefimize ulaşıncaya kadar çalışmalarımıza karamsarlığa kapılmadan devam etmek gerekiyor.Hala umut var...