Böylede müfettiş varmış

Kodla Büyü

dostdalga

Site Gezgini
Bugün rehberlik için okulumuza gelen müfettişlerden biri müdürle birlikte okulu geziyordu. Bt sınıfının kapısı açıktı oraya da uğradılar.. Selamlaşma faslından sonra bana müfettişin ilk sorduğu Ankaradaki yürüyüşe katılıp katılmadığımdı. Çok şaşırdım.. Katılamadığımı ama katılmayı çok istediğimi söyledim. O da "Böyle bt sınıfları kuruyorlar, sizleri yetiştiriyorlar, sonrasında da farklı bir tutum içine giriyorlar, anlamak zor" dedi. Bende dernek ve forum sitesinde paylaşımlarımızdan bahsettim.. Bazen sıkıntıları düzeltmek için yasal çerçevelerde hakkımızı aramamız gerektiğini söyledi.

Çoğu müfettiş branşımıza bile bu kadar yabancıyken, kendisinin sorunlarımızla bu kadar ilgili ve çabalarımıza destek vermesi beni yüreklendirdi.Demekki yapılanlar birilerinin dikkatini çekiyor, birileri sorunlarımızın farkında, hedefimize ulaşıncaya kadar çalışmalarımıza karamsarlığa kapılmadan devam etmek gerekiyor.Hala umut var...;)

Adamın fotoğrafını çekip Bt sınıfına as hocam. Az bulunur böyleleri...

Bana geçen yıl gelen müfettişte aynı mantıkta bir adamdı... Hatta şu cumhurbaşkanına gönderilen bir dosya vardı burada bir arkadaş paylaşmıştı bende onu sunmuştum, yıl sonu rapor hazırlarken mutlaka yararlanıp sorunlarınızı belirteceğini söylemişti...

İnsan evladı çok...

helal olsun müfettişe ama hepsi hatta çoğu öyle değil
geçen sene bana gelen tam tersini düşünüyor kalkması iyi oldu diyor boş boş torunlarının bilgisayarda neler yaptığınıanlatıyor uyuz herif oyun açtığını bile eski yaşlı müfettişti kendisinin bilgisyar bilgisi internet ve wordden ibaret olduğu için bilgisayar oyun internet algılıyorlar
muhattap bile olmamamıştım...denyoyla

müfettişlerde eğitimde dönen dolaplardan rahatsız ben özel konuştuğum müfettişler o kadar rahatsızlar ki ama onlarda korkuyor susuyorlar.

Bir kısmı dediğiniz gibi olayları takip ediyor. Benimle konuşan bir müfettişte durumumuzun kötüye gittiğinden bahsetmişti.

geçen de bana gelen bir kıytırık şube müdürü sen kimsin benn öğretmenim ne öğretmenisin bilişim tekn. öğretmeniyim bilgisayardan anlarmısın anlarım gerçekten anlarmısın ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım ama anladığımsa anlarım yani anlıyormusun gerçekten tabi efenim eee
şu kıytırık lisenin gerçekte müdürüyüm ben, şimdilik mem de şube müdürlüğünü ayarladık o kıytırık lisenin bilgisayarlarını yapsana ben derhal ortamdan sıvıştım gidip sevk aldım bi ağrı kesici yazdırdım bir kutu gerisini anladınız zaten.

hocam o gördüğünüz müfettiş değildir ak sakallı dede :puhaha:
bilişimcilerin sorunları yerine sayısal loto sonuçlarını sorsaydınız formdaki tüm bilişimcilerin hayatı kurtulurdu. :puhaha:

aeren' Alıntı:
bilişimcilerin sorunları yerine sayısal loto sonuçlarını sorsaydınız formdaki tüm bilişimcilerin hayatı kurtulurdu. :puhaha:

Hocam alemsiniz :D

Bana gelen müfettiş de "tamirci" kelimesini kullandı odadan çıkardım sonra geldi özür diledi geçen sene. Adamın resmini çek gönder t-shirt bastırıp giymezsem neyim.

aeren' Alıntı:
:puhaha: :puhaha:

aeren' Alıntı:

:+1:

Kızı eğitim fakültesinde Böte bölümündedir , ağlar yakında kız atanamadı diye.

Genel olarak bu sene yeni gelen müfettişler ılımlı ve aydın insanlar.. Yani gelenler gidenleri aratmadı ve iyiki müfettişlerde yer değişikliği uygulaması yapıldı dedirtti.. Kendi memleketlerinde çalışan müfettişler nedense daha da ezici oluyorlar.

Müfettişin bile ilk sorduğu eylem,
Gerçekten takdir ettim.
Eyleme çağırsak gelir mi acaba :) 200+1 oluruz

Bu şekilde düşünen yöneticilerin ve müfetişlerin sayısının az olmasından dolayı bu haldeyiz.. Bizim sorunlarımızı illerde ya da bakanlıkta dile getirmeyi bırakın bence bizim branşın önemsenmesini bile istemeyen müfetiş ve yöneticiler olduğunu düşünüyorum...

Bize de dün ve bugün müfettiş geldi. Beni alıkoydular müdür odasında nerdeyse :) Flash disklerine virüs bulaştırmışlar dosyalarına zarar vermeden düzeltmemi istediler. Sonra da bir sürü şey söylediler. Bütün programlar bende bulunuyor olmalıymış filan :) Sonra 2 gün boyunca onlar ve flash diskleriyle uğraştım bi tanesininkine bakamadım adam giderken çok bozuldu :D ne yaparsak yapalım yaranamayız ondan emin oldum artık :) Sonra aklıma bu başlık ve bu başlıktaki müfettişler geldi.. Bizimkilerin hiç bişeyden haberi yok tek istedikleri işlerini yapmam..

Okullara gelen bütün müfettişlere sitedeki raporların çıktısını bir dosya halinde verelim. herkes bunu yapsın bence.

Arkadaşlar Müfettiş değil Meb danışmanlarının çoğu bizim durumumzu biliyor.
Çoğu gençecik insanlar. Bilgisayar ile içli dışlı olan kişiler. Hatta en son gittiğimde
Biri hocam siz BT sendikasının temsilcisimisiniz dedi. Yok dedim BT öğretmeni olduğum
için bu konuyu gündem de tutuyorum dedim..Gel gelelim üstekiler bizi anlamamakta ısrar ediyorlar
Bunlardan ilki per.gen. müdürl.

Geri