dobra1979' Alıntı:yani sıfırdan ayrı ayrı aldınız değilmi hocalarım ilköğretim olarak devam eden ocak ayında kaldırılırsa sıkıntı olur.
ben sıfırdan ayrı ayrı aldım. eskiler 31 aralıkta kaldırılacak. yeni alan adı da ilköğretim olarak alınabilir ancak şablonun bannerında o alan hangi kurum koduna aitse o yazacak, yani ilkokul ya da ortaokul yazacak. o yüzden ben iki ayrı web sayfası yapıcamdobra1979' Alıntı:yani sıfırdan ayrı ayrı aldınız değilmi hocalarım ilköğretim olarak devam eden ocak ayında kaldırılırsa sıkıntı olur.
biltek2007' Alıntı:dobra1979' Alıntı:yani sıfırdan ayrı ayrı aldınız değilmi hocalarım ilköğretim olarak devam eden ocak ayında kaldırılırsa sıkıntı olur.
eski ad silinecek hocam. yeni iki kurum koduyla alan adı alınız. Eğer biliyorsanız okulunuz ileride ne olacağını (ortaokul, ilkokul) ona göre tek alanı kullanmaya devam edersiniz.
Bizim ortaokul olarak devam edecekmiş, o yüzden ben ortaokulu aktif olarak kullanacağım. Diğer alan da yedekte duracak.
dobra1979' Alıntı:biltek2007' Alıntı:dobra1979' Alıntı:yani sıfırdan ayrı ayrı aldınız değilmi hocalarım ilköğretim olarak devam eden ocak ayında kaldırılırsa sıkıntı olur.
eski ad silinecek hocam. yeni iki kurum koduyla alan adı alınız. Eğer biliyorsanız okulunuz ileride ne olacağını (ortaokul, ilkokul) ona göre tek alanı kullanmaya devam edersiniz.
Bizim ortaokul olarak devam edecekmiş, o yüzden ben ortaokulu aktif olarak kullanacağım. Diğer alan da yedekte duracak.
hocam bizim ki ilkokul ve ortaokul oldu böylede devam edecek sıfırdan 2 alanadı alayım değil mi mantıklı olan buu birde ikisinden de benmi sorumlu olurum kurum olarak ortaokuldayım