BİLİŞİM TEK.ÖĞRETMENİ OKULDA YAZIN KURS AÇABİLİR Mİ?

Kodla Büyü
ooo hocam zenginsiniz galiba :+1: yata yata ancak karpuz büyüyor,boştaysam öğrenci de istiyorsa neden değerlendirmeyeyim? en sondaki MK umarım AMK değildir,bir öğretmene(!) hiç yakışmıyor

specal01' Alıntı:
BİLİŞİM TEK.ÖĞRETMENİ OKULDA YAZIN KURS AÇABİLİR Mİ? :?: :?: :?:

Hocam biz 5 öğretmen arkadaşla birlikte listelerimizi hazırladık. Halk eğitim kursları açıyoruz.
2 muhasebe
2 bilişim
1 Büro

ilkayla' Alıntı:
specal01' Alıntı:

Hocam biz 5 öğretmen arkadaşla birlikte listelerimizi hazırladık. Halk eğitim kursları açıyoruz.
2 muhasebe
2 bilişim
1 Büro
7 ve 8 lere galiba değilmi hocam 14 yaş sınırı var diye biliyorum, yaş sınırı olmadan açılabilecek bir kurs var mı, varsa detaylı bilgi verebilirmisiniz?

okulda YETİŞTİRME KURSLARI açamazsınız (x2 ücreti olanı yani). çünkü yönetmelik maddesinde eğitim öğretim yılı içinde yapılabileceği açıkça belirtiliyor.
.
HALK EĞİTİM ile ortaklaşa kurs açabilirsiniz. Ama bunda da halk eğitim öncelikli olarak kendi hocalarını görevlendirmek isteyecektir. karşınızdaki ilk engel. diğer bir engel de yaz tatilinde siz kurs açarsanız başınızda idareci - nöbetçi vb.. kavramlarda okul idarecilerinin de durması gerekir. ve bu işten ücret almadıkları için karşı çıkabilirler. Ama yine de açabilirsiniz
.
diğer bir alternatif OKULLAR HAYAT BULSUN du yanlış hatırlamıyorsam. kendi öğrencilerinize değil öğrenci velilerinize kurs açabilirsiniz...

hastasıyız dede' Alıntı:
ilkayla' Alıntı:
specal01' Alıntı:

2 muhasebe
2 bilişim
1 Büro
7 ve 8 lere galiba değilmi hocam 14 yaş sınırı var diye biliyorum, yaş sınırı olmadan açılabilecek bir kurs var mı, varsa detaylı bilgi verebilirmisiniz?

Hocam lisedeyim ben yaş problemim yok ama 14 yaş üzeri diye biliyorum.

HEM açılacak kurslarda öncelikli olarak kendi öğretmenlerine görev vermeyi isteyebilir fakat siz kendi öğrencilerinize vermek istediğinizi ifade ederseniz bu konuda problem yaşayacağınızı zannetmem.

Geri