M miragee Üye Mesajlar 26 2 Kasım 2013 #1 5 VE 6 LARDA YATIGIMIZ UYGULAMA SINAVINDA, ÖĞRENCİLERİN YAPTIKLARI UYGULAMALARI BİRER YAZILI KAGIDI GİBİ SAKLAMAMIZ GEREKİR Mİ?
5 VE 6 LARDA YATIGIMIZ UYGULAMA SINAVINDA, ÖĞRENCİLERİN YAPTIKLARI UYGULAMALARI BİRER YAZILI KAGIDI GİBİ SAKLAMAMIZ GEREKİR Mİ?
bilisimci61 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,183 3 Kasım 2013 #2 bence gerekir, sonuçta dijitalde olsa döküman.
F forumicinforum Site Gezgini Mesajlar 89 3 Kasım 2013 #4 uygulama sınavı ne zaman yapılmalı bir tane mi? uygulama sınavı not girişi var mı? okulum değişti e-okula giremiyuorum da. görmedim.
uygulama sınavı ne zaman yapılmalı bir tane mi? uygulama sınavı not girişi var mı? okulum değişti e-okula giremiyuorum da. görmedim.
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,703 3 Kasım 2013 #5 forumicinforum' Alıntı: uygulama sınavı ne zaman yapılmalı bir tane mi? uygulama sınavı not girişi var mı? okulum değişti e-okula giremiyuorum da. görmedim. Genişletmek için tıkla ... uygulama yapmak zorunlu değil hocam... 2 sınav yaparsın o da olur
forumicinforum' Alıntı: uygulama sınavı ne zaman yapılmalı bir tane mi? uygulama sınavı not girişi var mı? okulum değişti e-okula giremiyuorum da. görmedim. Genişletmek için tıkla ... uygulama yapmak zorunlu değil hocam... 2 sınav yaparsın o da olur