çok doğruonly61' Alıntı:yok seçeneği niye yok?
elrond' Alıntı:çok doğruonly61' Alıntı:yok seçeneği niye yok?
COBOL' Alıntı:Hanlar hanı bayındırHan bile yüzyıllar önce daha iyisini düşünmüştü.
Oğlu olan
Kızı olan
Hem oğlu hem kızı olan
Henüz evladı olmayan
Bunlar için ayrı otağlar hazırlamış idi.Bu ayrıntılı durum, 4 seçenekten oluşur Sayın hocam.
...COBOL' Alıntı:Hanlar hanı bayındırHan bile yüzyıllar önce daha iyisini düşünmüştü.
Oğlu olan
Kızı olan
Hem oğlu hem kızı olan
Henüz evladı olmayan
Bunlar için ayrı otağlar hazırlamış idi.Bu ayrıntılı durum, 4 seçenekten oluşur Sayın hocam.
..elrond' Alıntı:müslüm nasıl baba oldu o zaman? :mrgreen:
Bekir Hocam benim her ikisi de var. Bir oğlan bir kız. Evet bilişimcilerin genelde kızı oluyor ama ben çakma bilişimciyim herhalde bana pek uymadı.BaRBaRYaN' Alıntı:Son zamanlarda etrafımdaki Bilişim Öğretmeni arkadaşların (ben dahil) genelde KIZ çocukları olunca merak ettim acaba genelde durum nasıl ?
sen nasıl torun olduysan ben nasıl dede olduysam öyle oldu. :lol:elrond' Alıntı:müslüm nasıl baba oldu o zaman? :mrgreen:
amin, bende durum berabere 1 erkek 1 kız.hikmet3627' Alıntı:Benimde iki kızım var Allah kerkesin evladını bağışlasın
..tturkmen' Alıntı:Bekir Hocam benim her ikisi de var. Bir oğlan bir kız. Evet bilişimcilerin genelde kızı oluyor ama ben çakma bilişimciyim herhalde bana pek uymadı.BaRBaRYaN' Alıntı:Son zamanlarda etrafımdaki Bilişim Öğretmeni arkadaşların (ben dahil) genelde KIZ çocukları olunca merak ettim acaba genelde durum nasıl ?
..only61' Alıntı:Ben de size inat evli bekar anketi yapmazsam![]()