BİLİŞİMCİ BABALAR - Kızınız mı var Oğlunuz mu ???

Kodla Büyü

BaRBaRYaN

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Son zamanlarda etrafımdaki Bilişim Öğretmeni arkadaşların (ben dahil) genelde KIZ çocukları olunca merak ettim acaba genelde durum nasıl ?

Hanlar hanı bayındırHan bile yüzyıllar önce daha iyisini düşünmüştü.
Oğlu olan
Kızı olan
Hem oğlu hem kızı olan
Henüz evladı olmayan
Bunlar için ayrı otağlar hazırlamış idi.Bu ayrıntılı durum, 4 seçenekten oluşur Sayın hocam.

elrond' Alıntı:
only61' Alıntı:
yok seçeneği niye yok?
çok doğru
COBOL' Alıntı:
Oğlu olan
Kızı olan
Hem oğlu hem kızı olan
Henüz evladı olmayan
Bunlar için ayrı otağlar hazırlamış idi.Bu ayrıntılı durum, 4 seçenekten oluşur Sayın hocam.

...
anket başlığını okursanız "BİLİŞİMCİ BABALAR" diyor zaten.

Çocuk YOK ise nasıl BABA olacaksınız !!!

COBOL' Alıntı:
Oğlu olan
Kızı olan
Hem oğlu hem kızı olan
Henüz evladı olmayan
...
Seçeneği 4 e çıkartmak için başlıktaki BABA kelimesini kaldırmak gerekiyor sayın hocam. Zira BABA olduğunuzda 4. seçenek doğrudan pasif hale geliyor..

BaRBaRYaN' Alıntı:
Son zamanlarda etrafımdaki Bilişim Öğretmeni arkadaşların (ben dahil) genelde KIZ çocukları olunca merak ettim acaba genelde durum nasıl ?
Bekir Hocam benim her ikisi de var. Bir oğlan bir kız. Evet bilişimcilerin genelde kızı oluyor ama ben çakma bilişimciyim herhalde bana pek uymadı.

3 yaşında bir oğlum var, ikincisin kız olmasını çok istiyorum, inşallah kız olur

Valla babalar için kız çocuk, kız çocuklar için de baba farklı birşeydir.

Ben bir kız çocuk babası olarak bunu söyleyebiliyorum.

Bayan bilişimciler de babalarına karşı olan yakınlıklarını burada ifade edebilirlerse 1. ağızdan duymak mümkün olabilir.

Bir kızım var. Yazın da bir oğlum olacak inşallah :D
Allah dileyen herkese nasip etsin.

tturkmen' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Bekir Hocam benim her ikisi de var. Bir oğlan bir kız. Evet bilişimcilerin genelde kızı oluyor ama ben çakma bilişimciyim herhalde bana pek uymadı.
..
Sana her yol Trabzon ;) Turan hocam...

Geri