BİLİM SANAT MERKEZİ SINAV ÜCRETLERİ YATAN VARMI

Kodla Büyü

ssaylek

Üye
22 Martta 2015 de MEB yaptığı bilim sanat merkezi sınav ücretleri merkezden mi yani ankaradan mı yoksa ilçe mem mi yatıracak yatan yer var mı ne kadar aldınız.

Sayın Hocalarım,

BİLSEM sınavı Bakanlık Döner Sermayesinden yani IBAN hesaplarına direk yatacak. MSS Ücret tahakkuk programında tüm illerin onaylaması tamamlanmış durumda. Ancak Bakanlık sistemden kaldırmamış. Yani bu hafta ödenme ihtimali yok. Haftaya İnşallah.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

BİLSEM sınavı Bakanlık Döner Sermayesinden yani IBAN hesaplarına direk yatacak. MSS Ücret tahakkuk programında tüm illerin onaylaması tamamlanmış durumda. Ancak Bakanlık sistemden kaldırmamış. Yani bu hafta ödenme ihtimali yok. Haftaya İnşallah.

Hocam 15 mayıs oldu hala ses yok. 22 mart nere 15 mayıs nere.Bu nedir ya?
BİMER'e mi yazalım?

Elinsaf
Bilginiz varsa yazın lütfen ya da yatan var mı

Sanırsam farklı bir bakanlık tarafından yatacakmış, İl MEM'den söylenen bu, tarihde belli değil...

Re: Ynt: BİLİM SANAT MERKEZİ SINAV ÜCRETLERİ YATAN VARMI

Bilsem mi? Bilmesem mi?
Haftaya inşallah.

Gözümüz aydın 08.06.2015 tarih ve saat 09:00 itibariyle hesabımda 100.20 TL gördüm, bilsem sınav ücreti yatmış galiba güle güle harcayın
İSTANBUL :) :) :)

ssaylek' Alıntı:
Gözümüz aydın 08.06.2015 tarih ve saat 09:00 itibariyle hesabımda 100.20 TL gördüm, bilsem sınav ücreti yatmış galiba güle güle harcayın
İSTANBUL :) :) :)
113,56 TL'de benim hesaba yatmış.

Geri