Mutlu olmak kişiye kalmış işsiz nice insanın yannda öğretmen olmak kıyas edilemez..ozge76' Alıntı:ne kadar maaş alacağını bilemem ama mutlu olamıycan kesin onu baştan söylim sonra hayal kırıklığına uğrama
nuran450' Alıntı:BEN GAZİ ÜNÜVERSİTESİ ESEF BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ 2 SINIF ÖĞRENCİSİYİM BU BÖLÜMÜN GELECEĞİ NE OLACAK BEN MEZUN OLUNCA ÖĞRETMENLİKTE NE KDAR MAAS ALACAM MÜDÜR FALAN NASIL OLUNUYOR EN KARLI OLANI NEDİR????????????? :?: :?: :?:
Kardeş, sorunu okudum amma, senin öğretmenlik kariyerinin nasıl olacağını düşündüm bir an, mümkünse aynı okulda çalışmayalım !!!nuran450' Alıntı:BEN GAZİ ÜNÜVERSİTESİ ESEF BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ 2 SINIF ÖĞRENCİSİYİM BU BÖLÜMÜN GELECEĞİ NE OLACAK BEN MEZUN OLUNCA ÖĞRETMENLİKTE NE KDAR MAAS ALACAM MÜDÜR FALAN NASIL OLUNUYOR EN KARLI OLANI NEDİR????????????? :?: :?: :?:
yolcuhan' Alıntı:Kardeş, sorunu okudum amma, senin öğretmenlik kariyerinin nasıl olacağını düşündüm bir an, mümkünse aynı okulda çalışmayalım !!!nuran450' Alıntı:BEN GAZİ ÜNÜVERSİTESİ ESEF BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ 2 SINIF ÖĞRENCİSİYİM BU BÖLÜMÜN GELECEĞİ NE OLACAK BEN MEZUN OLUNCA ÖĞRETMENLİKTE NE KDAR MAAS ALACAM MÜDÜR FALAN NASIL OLUNUYOR EN KARLI OLANI NEDİR????????????? :?: :?: :?:
1. Büyük harfle yazı yazılmayacağını (bağırarak konuşmaman gerektiğini) öğren.
2. Hangisi karlı? Öylemi yaaavvv.
3. Müdür felan nasıl olunuyor, ne diyim ben saağa !!!
4. Öğretmenlerden senin gibiler çok gördüm, üzüldüm bir ara amma, ne yapalım çıkıyor böyleleri !!!
lütfen böyle bir öğretmen olacaksan hiç gelme !!!