K kemalkarademir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 337 23 Aralık 2009 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarın power düğmesine bastığımda dıt dıt diye ses gelmeye başlıyor monitöre hiç görüntü gelmiyor.. neyapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarın power düğmesine bastığımda dıt dıt diye ses gelmeye başlıyor monitöre hiç görüntü gelmiyor.. neyapabilirim?
karekedi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 565 23 Aralık 2009 #2 ekran kartı yada ramler slotlara iyi oturmuşmu bi kontrol et hocam
K kemalkarademir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 337 23 Aralık 2009 #3 hocam ram in yerini değiştirdim yinede aynı
titan1905 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 393 23 Aralık 2009 #4 başka bi monitörde dene hocam eğer yine gelmiyorsa görüntü büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyordur.çıkarıp tekrar tak istersen bidee..
başka bi monitörde dene hocam eğer yine gelmiyorsa görüntü büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyordur.çıkarıp tekrar tak istersen bidee..
H hugo4545 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 23 Aralık 2009 #5 Ramlar bodzuksa slot değiştirseniz bile hata verir hocam Ekran kartını da kontrol edin gene ses varsa RAM lar bozulmuştur.
Ramlar bodzuksa slot değiştirseniz bile hata verir hocam Ekran kartını da kontrol edin gene ses varsa RAM lar bozulmuştur.
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 24 Aralık 2009 #6 bilgisayarın marksı ne sakın keysmart deme bana
K kemalkarademir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 337 24 Aralık 2009 #7 RAM İ BİRKAÇ KERE ÇIKARDIM TAKTIM ÇALIŞTI BEN BU BİLGİSAYARLARI BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM... :x :x