BİLGİSAYARI KIRACAM, KLAVYEYİ DAĞITACAM, EKRANI CARPACAM

Kodla Büyü

godfather

Site Gezgini
BAKANLIĞIN NE DURUMDA OLDUĞUNU SUAN YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARDAN GÖRÜN.
ONCA "BADEM BIYIKLI" BİLGİSAYAR UZMANI ALDILAR.. NE YAPAR BUNLAR NE İŞ YAPAR? YILDA BİR KERE OLAN BİR YER DEĞİŞTİRMEDE ONCA KURUM, ONCA ÖĞRETMEN NEDEN MAĞDUR EDİLİR? BİR SENE BOYUNCA BU ÇOK DEĞERLİ UZMANLARIMIZ BU SİSTEMİ GELİŞTİRMEK İÇİN BİR ADIM ATMAZLARMI? HER SENE YAŞANAN AYNI SIKINTILARDAN BİR DERS ALMAZLARMI?
MADEM BU İŞİ KIVIRAMIYORLAR, İSTİFA EDİN BU İŞİ YAPABİLECEKLERE BIRAKIN İNSANLAR MAĞDUR OLMASIN...
DAĞITACAM BİLGİSAYARI BUNLARIN YÜZÜNDEN..

Bütün bu sistem sorunları ,donmalar, hata mesajları takdiri ilahidir.Bey hey gafil..Allah isterse hiç bir sorun olmaz.

BT öğretmenlerini kullanabilseler bu zamana kadar ne sistemler yapılırdı.
Ama gel gör ki bizleri de saçma sapan şeylerle uğraştırmaktan körelttiler, küstürdüler...

meb in artık şunu yapması gerek yoksa her alanda böle her işi ellerine yüzlerine bulaştırırlar.
bt in, badem bıyıklı out

bizim işler böyle

Ekli dosyalar

• 1016746_679460502083205_1005782136_n.jpg
    1016746_679460502083205_1005782136_n.jpg
    43.2 KB · Görüntüleme: 768
kulağınız seste olsun öyle birşey olursa bana haber edin.
evdeki televizyonun arkasına bir laptop vidalamayı ve ekranını da usb girişli dokunmatık yapmayı düşünüyorum da.
en azından çocuk akıllı tahta niyetine kullanır... :D

Badem bıyıklıkar kadar başına taş düşsün. Ayrıca bilgisayarını kırıyorsanda kır, ınan çok üzülüruz. Kedi çırmalasa badem bıyıklılardan bileceksiniz.

serkanaytekin' Alıntı:
Badem bıyıklıkar kadar başına taş düşsün. Ayrıca bilgisayarını kırıyorsanda kır, ınan çok üzülüruz. Kedi çırmalasa badem bıyıklılardan bileceksiniz.

Başka bir grup olsa onları da savunur muydun? Sen bunun samimi olarak cevabını kendine ver bi kardeşim, bana değil.

bilgisayarbilisim33' Alıntı:
serkanaytekin' Alıntı:

Başka bir grup olsa onları da savunur muydun? Sen bunun samimi olarak cevabını kendine ver bi kardeşim, bana değil.

Sen önce gitte bak bakalım kaç badem bıyıklı çalışıyor eğitekte, ben gittim pek fazla göremedim, siz nasıl görüyorsunuz anlamadım. Bu ülkeye badem bıyıklılar kadar hizmet edenleri görmedim.

Geri