Bİlgisayar formatörü olmak için sertifika

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tamer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadalar bilgisayar Formatörü olmak için 180 saatlik "bilgisayar formatör öğretmen hizmet içi eğitim kursu " veriliyor biliyorsunuz. Acaba meslek liselerinde verilen yada halk eğitimden verilen 180 saatlik bir sertifika alan öğretmen bu sertifika ile Formatörlüğe başvurabilir mi? Fikriniz needir?

Bilişim formatörülüğü için ya bilgisayar öğretmeni olacaksınız ya da il milli eğitim müdürlüğü tarafından açılan ''180 saatlik bilişim teknolojileri formatör öğretmenliği ''kursuna katılıp sertifikayı almanız gerekmektedir.
Görevlendirmelerde bilgisayar öğretmenleri önceliklidir.

verilen kursun "formatörlük kursu" olması gerekiyor. yani 250 saatlik bilgisayar işletmenliği sertifikası almış olsanız da olmuyor.

verir hocam bilgisayar öğretmenleri görevden alınır ellerinde bilgisayar sertifikası olan verir çocuklar bile 20 dakikada öğreniyor öğretmenler bir kursta yeni bir işletim sistemi meydana getirir

jujum_07' Alıntı:
verir hocam bilgisayar öğretmenleri görevden alınır ellerinde bilgisayar sertifikası olan verir çocuklar bile 20 dakikada öğreniyor öğretmenler bir kursta yeni bir işletim sistemi meydana getirir
walla fena fikir değil :)

Geri