BİM’den Müşterisine Hakaret Gibi Cevap

Kodla Büyü

bilbil1920

Aktif Üye
Madem azarlar gibi cevap verecekler neden şikayetler kısmı var.kurumsal bir kimlik taşıyorsanız verdiğiniz cevaba dikkat edeceksiniz.

Zaten aciliminin birlesik israil marketleri oldugu soylenir bn kullanmiyorum cakma urunleri onlarin olsun

Re: Ynt: BİM’den Müşterisine Hakaret Gibi Cevap

Kisinin kendi miktari sozunden belli olur Hz.Mevlana

bim zaman gazetesine ilan vermek zorunda mı? bank asyaya para yatırmak zorundamı?kim bilir kaç bin tane mail atıldı bu cevabı almak için.

İyi güzelde kardeşim, bu müşteri denen vatandaş zaten BİM e attığı mailinde cezayı kesmiş.
A ve B gazetelerine reklam vermeyi kestiğiniz için---Bende sizden alışverişi kesiyorum. demiş ve de cevabını almış.
Bir kere bu yazının ,,haber değeri yok; Başlığı açan arkadaşta bu haber olmayan yazıyı paylaştığı için ayrıca manidar;)))))
Ben zemin kattaki kasabıma gidip te reklam tabelasını nereye yaptırdığını eleştirmedim.Yada Parasını hangi bankaya yatırdığını sormadım.

Cevapta gayet güzel, hiç bir hakaret yok özür dilemişler, Bundan sora size de sorarız.Hayırlı akşamlar. demişler.

Sormuş soruyu, almış cevabını.

Ben de Birleşik İslam Marketleri olarak duymuştum BİM'i...:) Cevaba gelecek olursak ; öyle soruya böyle cevap az bile olmuş...

bimi tebrik ediyorum, öyle maile böyle cevap atılırdı. zaten burda amaç bim üzerinden iktidara vurmak, halk bunu 17 aralıkta yemedi, hiç yemez. çaresiz kalanlar bim üzerinden mutlu olmaya çalışsınlar. durmak yok alışverişe devam, it ürür kervan yürür

share_ arkadaş neden bu kadar öfkeli ve korumacı yaklaşıyorsun
bu şekilde gündem konularında hep aynı tarz bir öfken var

adamın teki ne demiş "bu bu gazetelerle mali bağınızı koparmışsınız.bunu kınadığım için sizden alışverişi kesiyorum.şu ana kadarki hizmetleriniz içi tşk ederim"
sizce bu mesajın neresinde hakaret fırça saldırı falan var ki bim denen benim alışverişimle ayakta duran bir firma böyle çocukça bir cevap veriyor ve sizler haklı buluyorsunuz anlamadım

bende mesela bir ara vatan gazetesini sitesinden takip ediyordum ancak ana sayfasında fazlaca açık seçik fotoğraf olduğu için lab.da açmakta çekiniyordum doğrusu
bu rahatsızlığımı bir mail atarak düzgün ifadelerle belli ettim.
ne var kişinin rahatsızlık duyduğu bir konuyu ifade etmesinde
bakın telefonla görüşmelerde bile o telefon başındaki görevli arkadaşlara ne laflar ediliyor sinirden öfkeden küfürlü argo laflar içeren ama karşıdaki üslubunu bozmamaya çalışıyor

en azından bim in cevabı yurttaşın mail deki üslubuyla orantılı olmalıydı
ben bu cevabı okuduktan sonra sadece yumurtasını alıyordum onuda almayacağım
o cevabı alıncaya kadar kaç tane öyle mesaj atmışlar kim bilir diyorsunuz
nereden biliyorsunuz ve çözümü aynı cevabı yapıştır gönder yapmalısın o kadar sonuçta yurttaş küfür etmemiş

Adamlar haklı kardeşim mecburuz Bim'e. Nerden Gofgof marka gofret Berk marka çay bulucaz:))) Nezaman buradan alışveriş yapsam eşim benle dalga geçiyor.Adamlar 40yıllık çokonatın birebir aynı paketini yapmış Gofgof marka :P :P

Bimin tek bir avantajı var o da nerde olursanız olun aynı ürünü bulabiliyorsunuz.
Mesela A marka gofret...
Xxx markette vardır ama yarın bi gün bi başka yere gittiğinizde ordayi yyy markette bulamayabilirsiniz. Ama bi bim gordunuz mu gözü kapalı dalabilirsiniz. O kadar.

Mesaja gelince bim öküzlük etmiş o kadar.

Saçma sapan bir başlık. Bu başlığı açanın gerçek amacı nedir merak ettim. Nerde mail, nerede ona gelen cevap. Ortada bir yazı var sadece. Hal böyleken bu kadar tepki niye.

Geri