BİMER e mail atalım formatörlük için

Kodla Büyü

serci2001

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ülkemizde uygulanan başka kurumlarda görevlendirilen öğretmenlerin kadrolarının bulunduğu kurumlarına geri döndürülmesi amaçıyla görevlendirmelerin iptal edilmesiyle kadrolarımızın bulunduğu okullarımızdaki Bilişim Teknolojileri okul formatör öğretmenliği görevlendirmeleri yaz tatili döneminde iptal edilmiş olup görevlendirmelerin Eylül ayı içerisinde yapılaçağı resmi yazı ile bildirilmiş olmasına rağmen görevlendirmelerin Milli Eğitim Bakanlığımız tarıfından okullarımızdaki Bilişim Teknolojileri okul formatör öğretmenliği görevlendirmeleri yapılabilir tazında resmi yazı gönderilmeden yapılmayaçağı bildirilmektedir diğer taraftan okullarımızda bulunan BT sınıfları, okul siteleri, dyned,Fatih projesi gibi bilgisayar destekli öğretim uygulamalarını sahipsiz ve başıboş bırakacak olan bu durum eğitimde teknolojinin arttığı bu günlerde okullarda okul idaresinin ve öğretmenlerin en büyük yardımcısı Bilişim Teknolojileri Okul Formatörlerinin Formatörlüklerinin iptali çok düşündürücü bir olaydır. Ayrıca bu görevlendirmelerde öğretmen arkadaşlarımız asli görevlerini aksatmamakta olup branşlarındaki derslerine girmektedirler.

Arkadaşlar yukarda okuğunuz yazıyı bimere göndermeyi düşünüyorum her il müdürlüğü yok bakanlıktan haber bekliyoruz şeklinde oyalamalar yaparak insiyatif alamayip görevlendirme yapmak istemiyorşi Bende işlemleri hızlandırabilirmiyim diye bu yazıyı derledim. Bursadaki sendika başkanında alıntıda yaptım sizlerde bimere gönderirseniz işler daha çabuk olur kanısındayım bimer kendisine gelen bütün işleri anında takip ediyormuş diye duydum

bravo arkadaşlar 24 kişi yazıyı okuyup yorum dahi yazmadan çıkmış gerçekten bazı arkadaşların dediği kadar var biz bilişimciler böyle olduktan sonra elimizden herşeyimizi alırlar sesimiz çıkmaz biz sadece klavyede yazı yazarız.
Göndermiyorum anasını satam yazıyı formu doldurdum bakayım yorum yazan varsa değişiklik yapılcak bişey olur diye baktım 24 kişiden çıt yok. Formatörlüğe ihtiyacı olan göndersin

Defalarca gönderdim. Bugün yine gönderdim. Ama yuvarlak cevaplarla savusturuyor. Bende sorunu iletirken daha evvel çalışmaların devam ettiği şeklinde cevap aldığımızı ve eğer çalışma varsa hangi asamadir diye sordum. Bakalım bu defa ne diyecekler.

sözbende' Alıntı:
Defalarca gönderdim. Bugün yine gönderdim. Ama yuvarlak cevaplarla savusturuyor. Bende sorunu iletirken daha evvel çalışmaların devam ettiği şeklinde cevap aldığımızı ve eğer çalışma varsa hangi asamadir diye sordum. Bakalım bu defa ne diyecekler.
Hocam bence gelecek cevap yine yuvarlak olacaktır çalışmalar devam etme aşamasındadır..

ben dün Bimer e ve Meb E bİlgi Edinme bölümüne mail attım.ve başvuruların sonucunu bekliyorum.gerekirse sendikalara da atmaya başlıycam.yada haber sitelerinede atmayı düşünüyorum.Sesimizi duyurana kadar çabalamayı sürdüreceğim.Ve diğer arkadaşlarında yakınmak yerine bu gibi çabalara girmesi veya toplanıp bilişm teknolojileri öğretmeni olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne gidip MEM müdürü ile randevu alarak birebir derdimizi anlatmak olmalı.

o yazıyı okuyup yorum yapmayan arkadaşlardan çoğu emin ol şimdiye kadar en az 3-5 defa göndermişlerdir zaten bu zamana kadar...
selamlar
not : şimdi yine gönderiyorum dediğini yaparak. Allah sonumuzu hayr etsin

Arkadaşlar ben yinede yazımı gönderdim bimer meb e aktarmış yazıyı bakalım ne cevap gelecek

Herkes gönderilerini paylaşsa topluca mail atılsa belki bir ilgilenen çıkar.

Geri