BİM'in 23 Mart Ürünleri!..

Kodla Büyü

caylakcekirge

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye

Ekli dosyalar

• bim 23mart2012.jpg
    bim 23mart2012.jpg
    179.4 KB · Görüntüleme: 2,084
notebookun işlemci hızı ve ekran kartıyla ilgili ayrıntılı bilgisi mevcut mu?

ben artık notebook ve netbook devrinin kapandığını düşünüyorum
artık bence bir bilgisayarcının bir masaüstü bilgisayarı bir de tableti olmalı yanında da android bir cep telefonu oldumuydu tadından yenmez :)

evet işlemci çift çekirdek 1.6 ghz celeron. ekran karı bilgisine ulaşamadım

usb çoklayıcı ve usb uygun geldi , bildiğim kadarıyla logitech hoparlör de başarılı o fiyata uygun :D

Şunların arasından tek dikkatimi çeken TELESKOP oldu.. Diğerleri çok sıradan artık.. :puhaha:

amip33' Alıntı:
Şunların arasından tek dikkatimi çeken TELESKOP oldu.. Diğerleri çok sıradan artık.. :puhaha:

70 liralık teleskopla anca karşı komşum rüstem dayıyı görürüm mars falan hikaye

Laptop masası nasıldır sizce arkadaşlar.. bende onu alabilirim diye düşündüm.. Salonda portatif çok işe yarar diye düşünüyorum.... Sizce nasıl???

Laptop masası, flash disk bi de hoparlör dışındakiler tırışka... usb almayı düşünüyorum bi tane yedek dursun okulda kullanmaya bozulsa da canım acımaz...
bugün bi hoca laptopu sordu alsam mı diye, çok ihtiyacın varsa al ama üstüne üç yüz beş yüz koyup daha iyisini alırsın dedim. Bunu alırsan 1 yılda patlar elinde dedim.

Labtop masasını daha once de vermişlerdi, eğer daha once verdiyği gibiyse bnm hosuma gitmemişti.

aakcakaza' Alıntı:
Labtop masasını daha once de vermişlerdi, eğer daha once verdiyği gibiyse bnm hosuma gitmemişti.

öncekinden farklı hocam bu daha şekilli, öncekine bende baktım döküntü, sökmeli takmalı garip bişeydi.

ben gecen ilk baharda verilen 649 tl lik laptopu aldım asus marka..o fiyata keşke 2 tane daha alsaydım diyorum :) bence alın kaçırmayın hiç sorunsuz kullanıyorum..fiyatının hakkını veriyor kesinlikle fazlası ile

sert_hard' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

öncekinden farklı hocam bu daha şekilli, öncekine bende baktım döküntü, sökmeli takmalı garip bişeydi.

evet beğenmediğim için alıp geri vermiştim hocam, Cuma günü inceleyelim bakalım.

SHİFT+DEL' Alıntı:
Laptop masası nasıldır sizce arkadaşlar.. bende onu alabilirim diye düşündüm.. Salonda portatif çok işe yarar diye düşünüyorum.... Sizce nasıl???
Geçen sefer almıştım heves edip ama kullanışlı bişey değil...

Geri