BİROL EKİCİ NTV YE SORUN DA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
şöyle soralım çalışmalar devam ediyor mu?
Ne çalışmaymış be. Koskoca bakanlık işi gücü bırakmış bilmem kaç senedir bizim için çalışıyor ve hala da bitiremediler. Yazık ya ne mesai harcıyor adamlar bizim için.

Jülide hanım zaten sorulması muhtemel soruları derleyip güzel bir şekilde sordu. Sadece şu formatörlük belasını atladı malesef :(

bir koçluk deniyor gidiyor.nedir ne değildir nasıl olacak detay yok.şimdi bir yandan diyorki dersleri 2 saat yaptık diyor diğer yandan koçluk diyor.

hadi iyiyiz yine eğitim koçu olacağız.günümüzün havalı mesleklerinden yaşam koçluğu,ilişki uzmanlığı gibi bişey sanırım. :scared:

ben koç moç olmam millet alay eder benle, koçum benim felan. Olmamış, bence çalışmalar bir müddet daha devam etsin.

Dün konu ile ilgili Julide Hanım twitterden sorularımızı aldı, bir arkadaşımız da ona ayrıntılı bir mail attı. facebookda organize olundu. biz de sorularımızı gönderdik Julide hanım da ilgilendi ve sordu.

soru çok yanlıştı sanki şu an atanmış BT cilerin sorunu çözüldüde atanmamışlar kaldı.

Soru çok yanlıştı

ya nasıl sorulursa sorulsun adamlar bir çıkış yolu bulup konuyu değiştiriyorlar. birimiz eline alıp yakasına yapışacak ki o zaman belki tatmin edici bir cevap alınabilir

Bizi Koç yapacaklarmış ):) Yalnız benim dikkatimi çeken son cümleleri oldu. 345 bilişim öğretmenimizi 2670 gibi bir sayıda okulda görevlendirdik dedi. Şimdi bizi koç yaparlarsa okul okul gezdirecekler mi? Durum bu mudur? Kadro olayına hiç girmedi mesela . Kadro ile mi yürüyecek yoksa görevlendirme mi oalcak belli deği. Bu gidiş gidiş değil. Ayrıca kim ne sorarsa sorsun yanıtlar hiç değişmiyor. CEvap soruyla lakasız ve hep aynı cümleler

Geri