lisede çalışıyorum.BİT dersinde öğrencilere bit kitaplarının birer sayfasını verdim aynısını yapıp gelin dedim.herkese farklı sayfa verdim ki biri yapıp hepsi kullanmasın diye.resmi ile şekli ile dizaynı hatta sayfa numarası siliti ile birebir sayfanın kitaptaki orjinalinin aynısı olmasını istedim.
öğrencinin bilgisayardaki ekran görüntüsünü printscren ile alıp resim oluşturabilmesini resim ve metinle birlikte çalışabilmesini sayfa dizaynı yapabilmesini ekle menüsündeki basit şekillerle farklı şeylerin ortaya konulabileceğini farketmelerini hedefledim.bun önce performans olarak dşündümsede yazılı(klasik) sınavda düşük aldıklarını görünce bunu uygulama sınavı olarak verdim ve 1 ay süre verdim.performan solarak ise excel de 30 kişilik bir sınıfa ait 1.2. sınav ve performans notlarının ortalamasını alan, 0rtalama 50 ve üstü ise ve devamsızlık 10 günün altında ise dersi geçmesini sağlayan yoksa bırakan bir ödev istedim.bi kısmına da 20 soruluk bir sınavın soru ve sınav analizini yapan grafiğini veren bir ödev istedim.