empatichuman
Site Gezgini
Bugün çalıştığım ilçede ortaöğretim Bilgi Teknolojileri dersi ilçe zümre toplantısı var.toplantıyı yapacam bir kaç gündem maddesi yazdım fakat başka neler yazabilirim bilmiyorum.lütfen önerileriniz varsa yazabilirmisiniz? gündem maddeleri olarak görüşme yapacağız. aşağıda 13. maddelik gündem maddelerim var:
GÜNDEM :
1. Açılış ve yoklama.
2. Anayasanın Eğitim Öğretim ile ilgili maddesinin okunması.
3. Türk Eğitim Kanunu:
a. Müfredat programlarının yayınlandığı Tebliğler Dergisi ve ilgili genelgeler.
b. 2104-2212-2488 sayılı Tebliğler Dergisi ve 27.04.1998 tarih ve 64 sayılı Talim Terbiye Komisyonu karalarının incelenerek Atatürk İlke ve İnkılapları konularının yıllık ve günlük planlara alınması.
4. Bilgi ve İletişim Teknolojisi dersi öğretim programının incelenmesi.
5. Dönem ödevi konularının tespiti, ölçme ve değerlendirme esasları.
6. Ders, uygulama, bilgisayar laboratuarındaki araç gereçlerin kullanımında dikkat edilmesi gereken noktaların görüşülmesi.
7. Yazılı ve sözlü yoklamalarda, uygulamalarda temel olarak alınacak noktaların belirlenmesi.
8. Bilgisayar laboratuarının kullanılmasıyla ilgili dikkat edilmesi gereken noktaların görüşülmesi.
9. Diğer zümre öğretmenleriyle işbirliği yapılması.
10. 2012-2013 eğitim öğretim yılının başarı açısından değerlendirilmesi ve başarıyı arttıracak önlemelerin tespit edilip görüşülmesi.
11. Dilek ve temenniler
12. Kapanış.
13.Fatih Projesi ile ilgili açıklamalar ve ilçemizdeki uygulamaları
GÜNDEM :
1. Açılış ve yoklama.
2. Anayasanın Eğitim Öğretim ile ilgili maddesinin okunması.
3. Türk Eğitim Kanunu:
a. Müfredat programlarının yayınlandığı Tebliğler Dergisi ve ilgili genelgeler.
b. 2104-2212-2488 sayılı Tebliğler Dergisi ve 27.04.1998 tarih ve 64 sayılı Talim Terbiye Komisyonu karalarının incelenerek Atatürk İlke ve İnkılapları konularının yıllık ve günlük planlara alınması.
4. Bilgi ve İletişim Teknolojisi dersi öğretim programının incelenmesi.
5. Dönem ödevi konularının tespiti, ölçme ve değerlendirme esasları.
6. Ders, uygulama, bilgisayar laboratuarındaki araç gereçlerin kullanımında dikkat edilmesi gereken noktaların görüşülmesi.
7. Yazılı ve sözlü yoklamalarda, uygulamalarda temel olarak alınacak noktaların belirlenmesi.
8. Bilgisayar laboratuarının kullanılmasıyla ilgili dikkat edilmesi gereken noktaların görüşülmesi.
9. Diğer zümre öğretmenleriyle işbirliği yapılması.
10. 2012-2013 eğitim öğretim yılının başarı açısından değerlendirilmesi ve başarıyı arttıracak önlemelerin tespit edilip görüşülmesi.
11. Dilek ve temenniler
12. Kapanış.
13.Fatih Projesi ile ilgili açıklamalar ve ilçemizdeki uygulamaları