BİT kitabının değişme ihtimli var mı?

Kodla Büyü
bazı arkadaşlar eski kitapların geldiğini söyledi. değişme yok. Zaten ortada pek bir dersimiz de yok artık :)

benim okulda 10. sınıflar alıyo dersi. super olmsa da fena sayılmaz öğrenci durumu. bol bol etkinliklerle dersi daha da canlı tutmaya çalışıyorm

ben malasef 2003 işledim.çok sıkıcıydı.ama bu yıl kendim ders notları oluşturup 2007 işlemeyi düşünüyorum...

Okulda bugün Bilgi ve İletişim Teknolojileri kitabının yeni baskısını inceleme fırsatı buldum; ilk gözüme çarpan arkadaşlar
+Yeni bir renk ve kapak tasarımı, daha albenili, değerlendirme soruları ve ayrıca ünite sonu değerlendirme soruları ...vb
-Eski üniteler, winddows XP ve Office 2003 ailesi...vb

hocam ilk ünite de hangi konular var. size zahmet bi bakarmısınız. önceki kitapda konu bütünşüğü yoktu.üstelik çok gereksiz ayrıntılar vardı. hangi alt başlık hangi başlığa ait çözmek zordu....

nese1982' Alıntı:
hocam ilk ünite de hangi konular var. size zahmet bi bakarmısınız. önceki kitapda konu bütünşüğü yoktu.üstelik çok gereksiz ayrıntılar vardı. hangi alt başlık hangi başlığa ait çözmek zordu....
Hocam toplamda 7 ünite var, sırasıyla;
1- Bilgi teknolojisinin temal kavramı
A) Başlangıç B) Bilgi teknolojisi ve toplum C) Donanım D) Depolama E) Yazılım F) Bilgisayar ağları G) Güvenlik, telif hakları ve hukuk
2- Bilgisayarı kullanma ve yönetme
3- Kelime işlem programı
4- Elektronik tablolama
5- Veritabanı uygulamaları
6- Sunu Programı
7- İnternet ve iletişim

kitap değişmiş. içerik de değişiklik yok ama özellikle ilk üniteyi düzenlemişler. başlıklar çok karışıkdı. öğrenciler anlaıyodu. şimdi daha iyi olmuş. biraz da içerik değişse daha iyi olurdu

Program ders 2 saat olacak şekilde hazırlandı, Talim terbiyeden onay bekliyor.1.sınıfta zorunlu diğer sınıflarda seçmeli olacak talim terbiye kabul ederse

kelebeketkisi' Alıntı:
Program ders 2 saat olacak şekilde hazırlandı, Talim terbiyeden onay bekliyor.1.sınıfta zorunlu diğer sınıflarda seçmeli olacak talim terbiye kabul ederse

bu durum ne zaman belli olacak ? dersler başladı da....

Seneye hazır olur, çünkü her bes yılda bir değişiyor
Ramazan ayında uni. Hocamı ziyaret ettigimde gördüm hazırdı, göz atmıştım ama ilköğretimde oldugum Icin fazla ilgimi çekmedi.

kitap seçmeyebiliyormuyuz peki? Ben istemiyorum kitap desek- başımız ağrırmı ki?

kelebeketkisi' Alıntı:
Hocam 1. sınıf derken 9 lardan mı bahsediyorsunuz???O zman 9 lardan ders çıkarılması gerekiyor.Çünkü seçmeli ders saati yok 9 larda.

Programı hazırlayan hoca(Hafize Keser ve Gazi'den bı hoca daha adını unuttum) daha once yazdığım bilgileri verdi, detayları bilmiyorum, ilgimi çekmediği Icin sormadım, ilköğretimde durum nasıl dedim ders saatleri artacak(inşallah), 6. Sınıf hazır digerlerini hazırlıyoruz dedi 8. Basamağın ağır olduğunu söyledim, dikkate alacağını söyledi.Zaten çok yogundu Bilgisayar Egitimi ile ilgili bir rapor hazırlıyordu(derslerimizin artırılması Icin).

Geri