b.i.t. dersinde ne anlatabilirim???acill:(

Kodla Büyü

kırmızı

Site Gezgini
merhaba hocalarım,lisede bu yıl çalışmaya başladım,kaynak kitaptaki çoğu konuyu bitiridk saylır acsess hariç.bunda sonra ne anlatabilirm?9 ve 10larda aynı konuyu anlatıyorum,konular basit olunca hızlı ilerliyor.haflalatdır düşünüyorum,yardımcı olursanız sevinrim.ne anlatabilrim şimdi ya da seneye,siz neler anlatıyorsunuz?

konular word, excel, access, power point, internet şeklinde ilerliyor. Çok hızlı gitmeye gerek yok, power point te biraz uğraşabilirsiniz, örnek yapmalarını isteyebilirsiniz konuyu bitirince v.s

eba da scratch diye bi program var ben henüz konularımı bitirmedim ama programlama mantığını öğrensinler diye o yazılımı sonlara doğru vermek istiyorum gerçi çocuklara yönelik bi program ama lisenin de ilgisini çekebilir diye düşünüyorum

hocam kesinlikle photoshop anlatın. ben de anadolu lisesinde çalışıyorum. birinci dönem konuları bitirdim. ikinci dönem ful photoshop anlatıyorum. öğrencilerin de ilgisini çekiyor. tavsiye ederim yani.

photoshop ben de düşünyrm hocam.hatta on parmak öğreteyim düşnyrm ama ben Q'da on parmak kullanabiliryorum,okullarda F klavye var ve dışarda yine Q klavye kullanacaklar.yararlı olur mu emin değilim.web tasarımda hangi program uygun olur acaba anlatmak için??

hocam örneğin
sivilce temizleme,
saç rengi göz rengi değiştirme,
kadına makyaj yapma,
resimdeki bir objeyi çıkarma,
diş beyazlatma,
resimdeki bir objenin kopyasını oluşturma,
bir resimdeki objeyi farklı bir resme kopyalama,
bir cismi resmin içerisinden seçip çıkarma,
normal kıyafetteki birinin kafasını alıp vesikalık fotoğraf içine koyma,
resme kendi içerisinden çerçeve oluşturma,
farklı bir çerçeveyi resmin etrafına yerleştirme,
fotoğraf eskitme,
gökkuşağı yapma,
resimler arasında geçiş verme,
fotoğrafları birbiri içerisinde karıştırma,
benner yapımı
gibi konuları çok rahat anlatabilirsiniz. bunlarla ilgili fotoğrafları elimde olduğu kadar ben paylaşayım. çok zevkli ve ilgi çekici oluyo photoshop. kolay gelsin.

ilgilendiğiniz için çok tşk ederim hocalarım, paylaşımda bulunan "joomlaci" hocam ayrıca tşk ederim:)

Hocam ben 3 basamaklı bir şekilde resim - ses - video işleme konularını anlatıyorum. Gerçi müfredat dışı ama 2005 yılından kalma öğretim programı artık öğrencileri bezdiriyor haklı olarak. Ayrıca yaklaşık 1 ay sonra "efsa" hocamın dediği Scratch programı ile öğrencilerin programlama ile tanışmalarına yardımcı olmaya çalışacağım.

Geri