B.T. DERSİYLE ALÂKALI SON HABER!

Kodla Büyü
araştır araştır sonuç sıfır bir şey olacağı yok ya ..... :verymad:

Haberin başlığı MHP'den iki ders için araştırma önergesi biri bizim ders, diğeri hangi ders?

ensaroguk' Alıntı:
acer50' Alıntı:
Haberin başlığı MHP'den iki ders için araştırma önergesi biri bizim ders, diğeri hangi ders?
Biri Bilişim teknolojileri, diğeri yazılım:)

valla ben de böyle bir yanlış anlama var diye korkuyordum zaten, dersin adı bilgisayar kalsa iyiymiş, şimde kimse anlamıyor :)

Dersin adı keşke Grafik Tasarım, Animasyon ya da Programlama gibi dallara ayrılarak isimlendirilse. Yabancı forumlarda bile mesleğimi yazarken anlatmakta zorlanıyorum. IT Teacher nedir yav.

o kadar aciziz ki dersin adını bile anlıyamıoyoruz. Yazık ya daha dersin adını bilen yok. bide soru önergesi yapılıyor. offf offff offff ben kapatıyorum kendimi off

teknoloji tasarımdır çalıştaydad a gündeme getirilmişti.alan daralması var diye meb çalıştayında konuşulmuş.keşke teknoloji tasarıma geçseydik bak onlar daha alanları daralmadan ses getirdi büyük bi kitle ama bizi kaale alan yok

Arkadaşlar bu önerge için çalışanları destekliyorum bu konu üzerine ilgilendikleri için ancak yukaridekilerin bilgisayar dersi üzerine fikirleri anlayışları değişmediği sürece hiç bir önergeden araştırmadan sonuç gelmez. Önce yukarıdakilerin düşünce yapısının değişmesi gerekiyor ya da yukarıdakilerin değişmesi gerekiyor.

Geri