B.T. Rehber öğretmeni egzersiz açabilir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MUSDİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hızlı okuma açabiliyor muyuz. Yönetmelikte bizim alanımız değil ama illaki türkçe öğretmeni açar diye bir durum var mı? benim kurs öğretmenim fen öğretmeni idi, ama halk eğitim kanallı bir kurstu?

Evet satranç belgesi var şimdi ben 18 saat bt rehberliğinden egzersizden de +6 saat alabilir miyim ?

Arkadaşlar bana rahber öğretmeni egzersiz açamaz demişlerdi bunun yönetmeliği varsa elinizde gönderirmisiniz ya da bir link ?

dimusdi' Alıntı:
Arkadaşlar bana rahber öğretmeni egzersiz açamaz demişlerdi bunun yönetmeliği varsa elinizde gönderirmisiniz ya da bir link ?

Açamaz diyenlerden isteyin yazı yönetmelik...

Çalışma saatleri dışında(BT Rehber öğretmenler) halk eğitim destekli kurs açmıştım geçen yıl.Haftada 10 saate kadar alabiliyorduk.

hocam mesai saatlerinin dışında veya hafta sonu açılmasına izin veriyolar

sdrec' Alıntı:
maalesef benim egzersizimi de reddettiler. ekteki dosyada 16. maddeye göre yapamazsınız denildi.

Halbuki geçen sene bende yapmıştım diyemedim ya la...

16. Maddenin neyine göre reddettiler?

Re: Ynt: B.T. Rehber öğretmeni egzersiz açabilir mi ?

umitbulut58' Alıntı:
mesai dışında açabilirsiniz ben açtım.. okul bülteni çıkardım..(fotoğrafcılık belgemde vardı)

Ne kursu actiniz hocam, fotoğrafçılık kursu mu?

okulumuz sabahçı 07:20-12:30 arası , btr onayıda öyle ...öğeleden sonra açıyoruz

yaw arkadaşlar benim okul tam gün normalde 3 de bitiyor şu 5 ve 6 ların seçmeli derslerinden dolayı bazı günler 4,30 a sarkıyor şimdi ben ne zamana kadar okulda durmak zorundayım ??

Hocam bende satranç egzersizi açmak istedim. Meb hayır dedi. Konuyu idari mahkemeye taşıdım ve mahkeme beni haksız buldu yani açamıyormuşuz. Mahkemenin kararı şu meşhur nöbet görevi dahil görev verilemez maddesi. Ayrıca mesai saatim dışında planlamış olmama rağmen ders saatlerini kapsaması nedeniyle ek ders yönetmeliğinin şu 16. maddesine göre ek ders ödenemeyeceği yönünde.... :(

koraycus' Alıntı:
Hocam bende satranç egzersizi açmak istedim. Meb hayır dedi. Konuyu idari mahkemeye taşıdım ve mahkeme beni haksız buldu yani açamıyormuşuz. Mahkemenin kararı şu meşhur nöbet görevi dahil görev verilemez maddesi. Ayrıca mesai saatim dışında planlamış olmama rağmen ders saatlerini kapsaması nedeniyle ek ders yönetmeliğinin şu 16. maddesine göre ek ders ödenemeyeceği yönünde.... :(
geçen sene rehber öğretmen açmış parasını almıştı... mahkeme yeni reddetti ise uğraşmayalım hocam..sağol

sdrec' Alıntı:
maalesef benim egzersizimi de reddettiler. ekteki dosyada 16. maddeye göre yapamazsınız denildi.

Halbuki geçen sene bende yapmıştım diyemedim ya la...
bahsettiğiniz 16. madde "asli görevi için ayrıca ek ders ödenmez" diyor. Ama kurs ya da egzersiz sizin asli göreviniz değildir, o yüzden yapabilir e ücretinide alırsınız.

İdareciler ve idareci olarak görevlendirilenler açamaz.
Ders dışı etkinlik görevlendirme değil, isteğe bağlı bir olaydır..
Ben MEM'e geçen sene görüş sordum, olumlu cevap gelmişti...

Kanun ve yönetmeliklerde izin verilen değilde genelde kısıtlamalar yazılır.

hocam bende 2012de açmak istediğimde hocamın dediği gibi pgm'nin ilgili yazısı gereği reddedildi. o zamanlar formatörlük vardı.sonra btrlik çıktı açan arkadaşları duydum. geçen sene halk eğitim merkezi aracılığıyla okullar hayat olsun projesi kapsamında satranç kursu açmıştım. bu yaz bilgi edinmeye egzersiz açabilirmiyim diye sorduğumda açabilirsin cevabı geldi.
Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görevlendirilen bilişim teknolojileri öğretmeni eğitim-öğretim bittikten sonra mesai saatleri içerisinde satranç antrenörlük belgesi ile satranç egzersizi açabilir mi? Daha önce formatör öğretmen görevlendirilmesi yapılıyorken 07/10/2009 tarih ve 81537 sayılı p.g.m.nin yazısı gereği başvurum kabul edilmedi. Sanırım yazıda valilik tarafından 18 saat ek ders karşılığı görevlendirilen öğretmenler egzersiz açamayacağı yazıyor. Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmen olarak görevlendirmemiz değiştikten herhangi bir değişiklik yapıldı mı? Son durumda egzersiz açabiliyor muyuz? Teşekkürler.

gelen cevap

Ekli dosyalar

• egzersiz.jpg
    egzersiz.jpg
    84.5 KB · Görüntüleme: 415
Geri