dimusdi' Alıntı:Evet satranç belgesi var şimdi ben 18 saat bt rehberliğinden egzersizden de +6 saat alabilir miyim ?
dimusdi' Alıntı:Arkadaşlar bana rahber öğretmeni egzersiz açamaz demişlerdi bunun yönetmeliği varsa elinizde gönderirmisiniz ya da bir link ?
nosTRa' Alıntı:dimusdi' Alıntı:Arkadaşlar bana rahber öğretmeni egzersiz açamaz demişlerdi bunun yönetmeliği varsa elinizde gönderirmisiniz ya da bir link ?
Açamaz diyenlerden isteyin yazı yönetmelik...
sdrec' Alıntı:maalesef benim egzersizimi de reddettiler. ekteki dosyada 16. maddeye göre yapamazsınız denildi.
Halbuki geçen sene bende yapmıştım diyemedim ya la...
umitbulut58' Alıntı:mesai dışında açabilirsiniz ben açtım.. okul bülteni çıkardım..(fotoğrafcılık belgemde vardı)
geçen sene rehber öğretmen açmış parasını almıştı... mahkeme yeni reddetti ise uğraşmayalım hocam..sağolkoraycus' Alıntı:Hocam bende satranç egzersizi açmak istedim. Meb hayır dedi. Konuyu idari mahkemeye taşıdım ve mahkeme beni haksız buldu yani açamıyormuşuz. Mahkemenin kararı şu meşhur nöbet görevi dahil görev verilemez maddesi. Ayrıca mesai saatim dışında planlamış olmama rağmen ders saatlerini kapsaması nedeniyle ek ders yönetmeliğinin şu 16. maddesine göre ek ders ödenemeyeceği yönünde....
bahsettiğiniz 16. madde "asli görevi için ayrıca ek ders ödenmez" diyor. Ama kurs ya da egzersiz sizin asli göreviniz değildir, o yüzden yapabilir e ücretinide alırsınız.sdrec' Alıntı:maalesef benim egzersizimi de reddettiler. ekteki dosyada 16. maddeye göre yapamazsınız denildi.
Halbuki geçen sene bende yapmıştım diyemedim ya la...
Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görevlendirilen bilişim teknolojileri öğretmeni eğitim-öğretim bittikten sonra mesai saatleri içerisinde satranç antrenörlük belgesi ile satranç egzersizi açabilir mi? Daha önce formatör öğretmen görevlendirilmesi yapılıyorken 07/10/2009 tarih ve 81537 sayılı p.g.m.nin yazısı gereği başvurum kabul edilmedi. Sanırım yazıda valilik tarafından 18 saat ek ders karşılığı görevlendirilen öğretmenler egzersiz açamayacağı yazıyor. Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmen olarak görevlendirmemiz değiştikten herhangi bir değişiklik yapıldı mı? Son durumda egzersiz açabiliyor muyuz? Teşekkürler.