başıma bela oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sena_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sena_35

Üye
hardiskim sata.format atarken F6 ile raid leri yüklüyordum.fakat ne olduysa bilemiyorum hiç bir şekilde raidleri yüklemiyor. " ....beklenmeyen bir hata ile karşılaşıldı (18)" diyor.
yapmadığım şey kalmadı.hardiskin cd sinden takrar yükledim diskete.yine hata.
nlite ile xp cd yi hazırladım içinede raidleri entegre ettim. yine olmuyor yine olmuyor.çıldırcam artık.
bir fikri olan varmı arkadaşlar :cry:

setupa girildiğinde MAIN menüsünde en altta IDE Configuration--> bu menüden SATA bölümünü IDE yapmalısınız.

80 Gb lık hdd bomboş iken 100MB yer var diyor hiçbir dosyanın yazılmasına izin vermiyordu okuldaki bilgisayar bi ara. Bunun sebebi bir virüs çıkmıştı. Virüsü silince hdd normale dönmüştü.

ben artık anlayamıyorum yıllardır format attığım bilgisayar şimdi ne olduda bana karşı geliyor anlamıyorum.bioslada oynadım.yok yine olmuyor yine olmuyor. "hemenyardim" hocam virüs le ilgili bişi olacağını sanmıyorum taratırmıştım temiz çıktı.hayret ettim artık :?

Hocam raid entegreli bir Xp deneyin siz sürücüyü gömerken hata yapmış olabilirsiniz.
Vista veya windows 7 işletim sistemlerininde deneyebilirsiniz. Bu işletim sistemleri satayı sorunsuz tanıyorlar.
Bunlarda olmazsa başka Pc altında HDD komple biçimlendirebilirsiniz. Boot virüslerinden bu şekilde kurtulabilirsiniz.

Disket sürücü kullanılmaya kullanılmaya tozdan kirden vs. bozulmuş olmasın. Bizim okuldaki disket sürücüler gibi. Veya kullandığınız disket bozuk olmasın.

sitelerde' Alıntı:
Disket sürücü kullanılmaya kullanılmaya tozdan kirden vs. bozulmuş olmasın. Bizim okuldaki disket sürücüler gibi. Veya kullandığınız disket bozuk olmasın.

hocam bu devirde disketlerin bozulmaması biraz zor. başka bir bilgisayarda disketi açamayı deneyin

Geri