Bugün 5lerden bir sınıfa 2 saat dersim vardı. ilk dersi bitirip araya çıktım, ders saati gelince sınıfa girdim ve bir öğrenci bir kağıt bulduğunu ve üzerinde "ege" isimli öğrencinin adını yazdığını söyledi. masaya koy bakarım dedim. sonra baktım ve öğretmenlik hayatımın şoku ile karşılaştım. bir öğrenci bana resmen ana avrat küfür yazmış, yanlış duymadınız ve iftira atmış, sevgilimle telefonla derste konuşuyormuşum, yahu benim sevgilim yok ayrıca ben teli interneti bilgisayara bağlamak için kullanıyorum engelli meb hattı işe yaramayınca. neyse o sorun değil küfür olayı sorun aslında, veliler ve öğrencilerin sevdiği öğretmen olarak söylenirdim hep, ilk defa böyle bir olay oldu meslek hayatımda ve şok oldum. ayrıca küfürlerden sonra çocuk isim yazmış. o çocuk yazmadığına inanıyorum, çünkü isim yazmaz ve yazıları sınıfta hiçbir öğrencinin yazısı değil, sanırım o sınıfta o çocuğu sevmeyen biri onun adına yazdı. araştıracam ama umarım bulmam kim olduğunu!!!
yazıklar olsun ki öğretmeni şebek haline getiren bu sisteme, yazıklar olsun ki bizi değerlendiren veli öğrenci olacakmış performans sisteminde...
yazıklar olsun ki öğretmeni şebek haline getiren bu sisteme, yazıklar olsun ki bizi değerlendiren veli öğrenci olacakmış performans sisteminde...