20 yılı dolan başvurabilecekarkadaşlar bu bir seferlik olan bir şey mi seneye 20 yıl dolacak olanlar seneye başöğretmenliğe başvurabilecek mi
Dershanede geçen süreler başöğretmenliğe sayılacak demişlerdi benim mebbiste hesaba katılmamış
yedek subay ve kısa dönem gözükmüyor. başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik için süreye dahil olmuyor. öğretmen askerlik dahil süreyeBende yedek subay olarak yaptım .12 ay gözükmüyor. 3 ay eğitim süresi dışındaki 9 ay gözükmesi gerekmiyor mu?
görev kısmı boş herhangi bir şey yazmıyorHizmet birleştirmesi yaptınız mı?
Yaptıysanız, görev ne olarak görünüyor?
teşekkür ederimyedek subay ve kısa dönem gözükmüyor. başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik için süreye dahil olmuyor. öğretmen askerlik dahil süreye
Aynı durum bende de var. Maalesef 2026 ya kaldık 21 Şubat 2005 atamasıyım.Bende yedek subay olarak yaptım .12 ay gözükmüyor. 3 ay eğitim süresi dışındaki 9 ay gözükmesi gerekmiyor mu?
Kesinlikle katılıyorum. Ben asker öğretmen olarak yaptım ama bazı arkadaşlar uzun bazıları kısa dönem askerlikte daha zor şartlarda ücret de almadan aynı devlete hizmet ettiler ama aynı haklara daha geç sahip olacaklar.Askerlikler arası ayrım yapılması kadar absürt bir durum olamaz. Biz düşman ordusu için mi askerlik yaptık? Asteğmen olarak 12 ay oldukça zorlu şartlarda askerlik yaptım ve bu benim başöğretmenliğe 1 yıl geç başvurmama sebep oluyor. Şimdinin parasıyla 50-60 bin lira zarara uğruyorum askerliğimi böyle yaptığım için?
Orası tam kesin değil hocam.Bir seferlik olacak diyenler var.20 yılı dolan başvurabilecek
görev kısmı boş herhangi bir şey yazmıyor
Emekli kesenegi odenmemis yaziyorsa duzelttirinBenim asker öğretmen olarak yaptığım hizmet sürem görünmüyor. Her türlü 20 yılımı dolduruyorum. Düzelttirmeye gerek var mı yoksa hiç uğraşmayayım mı?
Orası tam kesin değil hocam.Bir seferlik olacak diyenler var.