Başbakan Grup Toplantısında "Bilişim Teknolojileri" dedi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan compu19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
vallaha hocam dili sürtçmüştür diyecem ama bence bir çalışma varki bahsediyor.İnşallah hayırlı bir şey çıkar.

Benim de umudum var yeni sistemle fakat bu güne kadar da hiç kimse Bilişim Teknolojilerini defterden çıkardık dememişken durumumuz ortada.

iyide düz lise kalacak mi ki + bi kaç dersi saydıktan sonra bi şekilde bt demiş gibi geldi bana ama du bakalım

laf arasında geçmiş..Fatih projesinden dolayı BT demek durumunda.. halimiz ortada. ümitlenmeye gerek yok..

:puhaha: :puhaha: ne kadarda aciz duruma düşmüşüz bil.. diye bir cümle ile başlasa kalbimiz küt küt atıyor :puhaha: :puhaha:

Birşey olduğu yok boşa umutlanmayın :) Geçtiğimiz hafta yeğitek genel müdürü yardımcılarından birisiyle konuşma imkanım oldu herhangi bir çalışmanın yapılmadığını söyledi. Başbakan ders sayarken aklına gelmiştir bir anda söylemiştir büyütmeyin.

Peki bakan uçak yaptıktan sonra mı yoksa yapmadan önce mi söylemiş?Bence bu da önemli.

valla heyecanlanmadım desem yalan olur ama bizim ders daha çok meslek lisesi müfredatında olması gerekmez mi?

sadece bilişim teknolojileri halka yenilik getiriyoruz imajı vermek için karizmatik bi isim olduğu için her fırsatta söylüyolar yoksa bi çalışma olduğundan değil. çalışma felan yok bence.

arkadaşlar ben 2 senedirde formatörlük yapıyorum.formatörlük çıktığından beri yeni bir düzenleme yapılacak die sürekli söylendi i ama ilerleme yerine daha gerileme oldu.bende bu branşta bir hayır yok die müdür yardımcısına sınavına girip atandım.müdür yardımcısı olduktan sonra müdürümdende şu sözleri duydum bu ders gereksiz o yüzden laboratuvarı dağıtıcaz öğrenciler bilgisayar kullanmayı bilerek geliyor zaten dedi.sayın bakanın ifadeleri :oops: ders hakkında genel mantalite bu.birşeyler yapılmak isteniyorsa halimiz ne olucak die düşünmek yerine bu dersin gerekli olduğunu yönetimlere anlatmaya çalışmak en doğru çalışma olur kanaatindeydim yalnız 4 lü sistem yasasında birçok dersin daha seçmeli ders kategorisine alınacağını duyduktan sonra bu hükümetin gerçekten eğitim sistemini ileriye götürmek yerine daha da geriye getirmeye çalıştığına inanmaya başladım.

Geri