Başbakan konuştu, Bakan uçak yaptı

Kodla Büyü
Tasarım ve modelleme çalışmaları :)
Bilişim Tasarımı Dersi müfredatını hazırlıyor olabilir :puhaha: :puhaha:

yarın ne söylesemde şu öğretmen milletinin moralini bozsam diye düşünürken eli boş durmamış.

Bana insanlık hali gibi geldi. İlginç değil, farklı değil, acayip değil ne bileyim "insanlık hali" ifadesinin karşılığı sanırım. Bende toplantılarda hem dinlerim hem elimdeki kalemle kağıtla uğraşırım, karalarım not alırım. Olur yani, insanlık hali dedirtti ve yüzümde ufak bir gülümseme oluştu :)

Bana insanlık hali gibi geldi. İlginç değil, farklı değil, acayip değil ne bileyim "insanlık hali" ifadesinin karşılığı sanırım. Bende toplantılarda hem dinlerim hem elimdeki kalemle kağıtla uğraşırım, karalarım not alırım. Olur yani, insanlık hali dedirtti ve yüzümde ufak bir gülümseme oluştu
evet ama bir bakandan bahsediyoruz hemde başbakanı dinleyen bir durumda. başbakanın nelerden bahsettiği -ki bu insanlar bu ülkeyi yönetiyor- pek umrunda değilmiş gibi. Umarsız bir çocuk gibi :)

Yanlış anlaşılmasın bu adamdan nefret ediyorum ama bu tip olaylar her insanın başına gelebilir, istemdışı yada bilinçli hepimizin yapabileceği şeyler çok fazla büyütmeyin benim asıl canımı sıkan her şeye kafa sallayan dalkavuklar.

fatih i düşünüyordur o fatihi :) fetih te çıktı fatih de dillere dolandı ne yapsam ne etsem acaba derken aklına kaçış planları geldi herhalde en ideali de uçak tabii ki :)

şaka bir yana insanlık hali olabilir...

Geri