Cumhur Hocam Allah seni de bizi de güldürsün.cumhurtorun' Alıntı:Onu bunu bırakın da, ne güzel gülüyorlar eğleniyorlar. Vallahi içim açıldı ya, cem yılmaz gösterisi izleyeceğime bir gün kıyacam paraya katılacam şu akp grup toplantısına. Ben de doya doya gülmek istiyorum arkadaş diyecem, girecem içeriye Baktım hiç sarmadı Ömer Dinçer'le origamiye yeni katlama teknikleri buluruz.
@lperen' Alıntı:Cumhur Hocam Allah seni de bizi de güldürsün.cumhurtorun' Alıntı:Onu bunu bırakın da, ne güzel gülüyorlar eğleniyorlar. Vallahi içim açıldı ya, cem yılmaz gösterisi izleyeceğime bir gün kıyacam paraya katılacam şu akp grup toplantısına. Ben de doya doya gülmek istiyorum arkadaş diyecem, girecem içeriye Baktım hiç sarmadı Ömer Dinçer'le origamiye yeni katlama teknikleri buluruz.
cumhurtorun' Alıntı:Onu bunu bırakın da, ne güzel gülüyorlar eğleniyorlar. Vallahi içim açıldı ya, cem yılmaz gösterisi izleyeceğime bir gün kıyacam paraya katılacam şu akp grup toplantısına. Ben de doya doya gülmek istiyorum arkadaş diyecem, girecem içeriye Baktım hiç sarmadı Ömer Dinçer'le origamiye yeni katlama teknikleri buluruz.