Başbakan konuşurken Bakan uçak yaptı! :D

Kodla Büyü
Onu bunu bırakın da, ne güzel gülüyorlar eğleniyorlar. Vallahi içim açıldı ya, cem yılmaz gösterisi izleyeceğime bir gün kıyacam paraya katılacam şu akp grup toplantısına. Ben de doya doya gülmek istiyorum arkadaş diyecem, girecem içeriye :) Baktım hiç sarmadı Ömer Dinçer'le origamiye yeni katlama teknikleri buluruz.

cumhurtorun' Alıntı:
Onu bunu bırakın da, ne güzel gülüyorlar eğleniyorlar. Vallahi içim açıldı ya, cem yılmaz gösterisi izleyeceğime bir gün kıyacam paraya katılacam şu akp grup toplantısına. Ben de doya doya gülmek istiyorum arkadaş diyecem, girecem içeriye :) Baktım hiç sarmadı Ömer Dinçer'le origamiye yeni katlama teknikleri buluruz.
Cumhur Hocam Allah seni de bizi de güldürsün. :)

@lperen' Alıntı:
cumhurtorun' Alıntı:
Cumhur Hocam Allah seni de bizi de güldürsün. :)

aynen :lol: :lol:

adı üstünde işte bakan. bakmış oluyor mu diye. sonra demiş benim çocuklarım bana yardım etse de bir gemi yapabilseydim. off offf

yaramaz çocuklar gibi hissettim kendimi. şöyle masanın altına doğru gizleyim de kameralara falan yakalanmayalım. ulan bu öğretmenler amma performans ödevi veriyorlar 2. sınıfa giden çocuktan katlama uçak mı istenir. neyse bu ödevi de hallettik.

Ben maketini yaptım aslını da siz yapın,herşeyi benden bekliyonuz yahu?Bu öğretmenler de ne kadar yatmaya alışmış,kendilerini geliştirmiyorlar hiç.

cumhurtorun' Alıntı:

Başbakan kılıçdaroğlunu anlattığı için gayet komik tabi, geçende söyledi, millet filmleri dizileri bıraktı seni izliyor diye :puhaha:

Geri