http://www.haber7.com/siyaset/haber/117 ... p-numarasi
Bana çok ilginç geldi neden bağış toplanır anlayamadım...
Bana çok ilginç geldi neden bağış toplanır anlayamadım...
her-telden-f29/biz-abd-olarak-neden-cok-gucluyuz-biliyormusunuz-t91981-15.htmlteksen' Alıntı:Yargı, şehide ‘kelle’ sözünü affetmedi
Yargıtay şehitlerden “kelle” olarak sözeden Erdoğan hakkında verilen tazminatı onadı
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, Avustralya’da katıldığı radyo programında, terörist başından “sayın”, şehitlerden de “kelle” olarak sözeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verilen “3 kuruşluk” tazminat kararını onadı.
Yargıtay’ın onadığı mahkeme kararında, ödenecek tazminatın çok düşük olması nedeniyle kararın temyiz edilemeyeceği belirtilmişti. Buna rağmen Erdoğan’ın avukatları kararı temyiz etti. Yargıtay ise temyiz başvurusunu usulden reddetmek yerine esasa da girerek inceledi ve onadı. Bu durum, “Yargıtay’ın tazminat kararını tasdik isteği” olarak değerlendirildi. Yasaya göre 1.250 YTL’nin altındaki alacaklar için mahkemelerin verdiği kararlara karşı temyize gidilemiyor.
“Bedel 3 kuruştur”
Kerinçsiz, dava dilekçesinde Erdoğan’ın 14 Ocak 2000’de Avustralya’nın SBS radyosuna verdiği röportajda şehitler için “kelle”, Öcalan için “sayın” ifadesini kullanarak, şehitlere hakaret ettiğini savunmuştu. Kerinçsiz, “Şehit aileleri, şehidine saygı göstermeyen başbakanın, kendileri nezdinde değerinin 3 kuruştan fazla etmeyeceğini beyan etmiştir. Şehit aileleri asla menfaat peşinde değildir. Kanayan yara 3 kuruşun tahsili ile duracaktır. Bedel, anlayan için 3 kuruştur” demişti.
http://haber.gazetevatan.com/Erdogani_c ... 44/1/Haber
Kemal Kerinçsiz uzun zamandır ortalarda yok,
nerede olabilir acaba!....
post1418463.html#p1418463teksen' Alıntı:Tüketici Haklan Derneği Genel Başkanı Turan Çakar yaptığı açıklamada, TÜİK'in 2013 yılı Haziran ayı ile 2014 yılı Haziran ayı arasındaki son bir yıllık gıda fiyat istatistiklerini karşılaştırdıklarını belirterek, tüketicilerin bu süre içinde büyük kayıplara uğradıklarını bildirdi.
TÜİK'in eşdeğer hane halkı kullanılabilir gelir durumuna göre,
Türkiye'de, 50 milyondan fazla tüketici yoksulluk, 15 milyondan fazla tüketici ise açlık sınırının altında yaşamaktadır."
Çakar, yaşanan enflasyon ve temel ihtiyaçlarda yaşanan fiyat artışlarının yoksul ve dar gelirli tüketicilerin yeterli ve dengeli beslenemediğini ifade etti.
http://www.tekgida.org.tr/%5COku%5C9069 ... -Sinirinda
samet_uğur' Alıntı:sana göre sahtekar, dolandırıcı. bu ülkenin yarısı tayyip erdoğanı seviyor, sen ozaman türkiyenin yarısına saygı duymuyorsun. hala oy verenleri aşağılıyorsun, herkesten akıllı bir siz varsınız zaten.
neyse demem o ki bay hoca, siz böyle yaptıkça tayyip erdoğan hep kazanacak. sizlere müteşekkirirz.
mkutlukyildirim' Alıntı:Sayın hocam, sözüm meclisten dışarı; ancak, bu memlekette evine erzak almaya çıkarken bile, kandırılmadığından emin olamıyorsun. Beş vakit namaz kılan insanların bile, yalan yere yemin ettiklerine çok defa şahit oldum. Vergini ödersin, ödemeyenlere af gelir. Mülakata girersin, hiç hak etmeyen biri gelir önüne geçer. Sınava girersin, kopya olayları patlar. Böyle sayabileceğin çok mevzu var. 100 kişilik herhangi bir denek grubu al, sözüne güvenebileceğin 10 kişi çıkmıyor. Ülkenin yarısı sayın başbakanı seviyor, ancak sevenlerinde yarısı menfaat için seviyor. Bunu öğretmen olarak okullarımızda bolca görüyoruz. Yani bir çok insanın sevgisine dahi güvenilmez. İktidar değişsin, sevgileri çok rahat değişir.
Paralel devlet vakası patladı; cemaat, AKP'nin kirli çamaşırlarını döktü ortaya; AKP, cemaatinkileri. Kimse de demedi ki; madem bu kadar hırsızlık vardı, hem AKP olarak hem cemaat olarak siz müslüman değil misiniz, niçin 10 küsur yıldır hırsızlığa göz yumdunuz?
Diyeceğim şu, menfaatler uyunca; bu millet dinini bile satar. O yüzden bu milletin tercihlerine de çok güvenilmez. Öğrencilerinizden toplumu tartabilirsiniz. Sonuçta öğrenciler, toplumun yansıması. Annelerinden babalarından aldıkları terbiyeyle geliyorlar okula. Size sorarım, öğrencilerinize kayıtsız şartsız güvenebilir misiniz? Ben şahsen güvenemem. Onlara ahlak eğitimi veren velilerine de, yani topluma da güvenemem. O yüzden toplumun yarısının sevmesi, bir insanın çok dürüst olduğu anlamına gelmez. Ayrıca madalyonun diğer yüzü de var; yarısının sevmesi, diğer yarısının sevmediği anlamına da gelir.
Sayın başbakanın bağışa ihtiyacı varsa, gemiciklerden bir tanesini bozduruversin. Yanılmıyorsam 500000 dolara aldıklarını kendisi söylemişti. O kadar para amerikaya bile başkan yapar Sayın Erdoğan'ı. Saygılarımla...
:alkis:mkutlukyildirim' Alıntı:Allah milletimize akıl, fikir versin; sayın başbakana da bol kazançlar versin. Bu devirde başbakan maaşıyla hem ev geçindirmek (!) hem de cumhurbaşkanı adayı olmak kolay mı? Zor tabi,lütfen pamuk eller cebe!
Her şeye doydu da, bir tek paraya doyamadı. Yüce Allah, hiç kimseyi bu kadar azdırmasın inşAllah...
+1mkutlukyildirim' Alıntı:samet_uğur' Alıntı:sana göre sahtekar, dolandırıcı. bu ülkenin yarısı tayyip erdoğanı seviyor, sen ozaman türkiyenin yarısına saygı duymuyorsun. hala oy verenleri aşağılıyorsun, herkesten akıllı bir siz varsınız zaten.
neyse demem o ki bay hoca, siz böyle yaptıkça tayyip erdoğan hep kazanacak. sizlere müteşekkirirz.
Sayın hocam, sözüm meclisten dışarı; ancak, bu memlekette evine erzak almaya çıkarken bile, kandırılmadığından emin olamıyorsun. Beş vakit namaz kılan insanların bile, yalan yere yemin ettiklerine çok defa şahit oldum. Vergini ödersin, ödemeyenlere af gelir. Mülakata girersin, hiç hak etmeyen biri gelir önüne geçer. Sınava girersin, kopya olayları patlar. Böyle sayabileceğin çok mevzu var. 100 kişilik herhangi bir denek grubu al, sözüne güvenebileceğin 10 kişi çıkmıyor. Ülkenin yarısı sayın başbakanı seviyor, ancak sevenlerinde yarısı menfaat için seviyor. Bunu öğretmen olarak okullarımızda bolca görüyoruz. Yani bir çok insanın sevgisine dahi güvenilmez. İktidar değişsin, sevgileri çok rahat değişir.
Paralel devlet vakası patladı; cemaat, AKP'nin kirli çamaşırlarını döktü ortaya; AKP, cemaatinkileri. Kimse de demedi ki; madem bu kadar hırsızlık vardı, hem AKP olarak hem cemaat olarak siz müslüman değil misiniz, niçin 10 küsur yıldır hırsızlığa göz yumdunuz?
Diyeceğim şu, menfaatler uyunca; bu millet dinini bile satar. O yüzden bu milletin tercihlerine de çok güvenilmez. Öğrencilerinizden toplumu tartabilirsiniz. Sonuçta öğrenciler, toplumun yansıması. Annelerinden babalarından aldıkları terbiyeyle geliyorlar okula. Size sorarım, öğrencilerinize kayıtsız şartsız güvenebilir misiniz? Ben şahsen güvenemem. Onlara ahlak eğitimi veren velilerine de, yani topluma da güvenemem. O yüzden toplumun yarısının sevmesi, bir insanın çok dürüst olduğu anlamına gelmez. Ayrıca madalyonun diğer yüzü de var; yarısının sevmesi, diğer yarısının sevmediği anlamına da gelir.
Sayın başbakanın bağışa ihtiyacı varsa, gemiciklerden bir tanesini bozduruversin. Yanılmıyorsam 500000 dolara aldıklarını kendisi söylemişti. O kadar para amerikaya bile başkan yapar Sayın Erdoğan'ı. Saygılarımla...
konu-disi-anasayfa-son-konularda-gosterilmez-f265/cumhurbaskani-kim-olsun-t130506-285.htmlteksen' Alıntı:geç de olsa anladım;
fiziken ya da duygusal olarak aç oldukları için değil,
hırsız oldukları ve her şeyin sahibi olmak istedikleri için çalıyorlar.
Seyit Ali ARAL
okadda' Alıntı:Bibi ne ya!!!! uhaha:
Bana cevap vermeyin, cevabınızı Ekmeleddine 1000TL sayarak verin!