Başbakan'a Bağış Yapmak İster Misiniz

Kodla Büyü
Durmak yooogg, yola devam.

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan için Ziraat Bankası Girişimci Ankara Kamu Şubesinde açılan hesabın bilgileri şöyle:
"Şube kodu: 2533 Hesap no: 3302262 - 6009 İBAN: TR04 0001 0025 3303 3022 6260 09"

Sayfadaki yorumlara bak yaa: "Allah'ıma Hamd olsun hemen 100 TL gönderdim" :verymad: :verymad: :verymad: Allahıııııım, Allahım sen güzel milletime iyilikler ver, akıl ver, sabır ver yarabbim.

teksen' Alıntı:
Yargı, şehide ‘kelle’ sözünü affetmedi

Yargıtay şehitlerden “kelle” olarak sözeden Erdoğan hakkında verilen tazminatı onadı

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, Avustralya’da katıldığı radyo programında, terörist başından “sayın”, şehitlerden de “kelle” olarak sözeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verilen “3 kuruşluk” tazminat kararını onadı.

Yargıtay’ın onadığı mahkeme kararında, ödenecek tazminatın çok düşük olması nedeniyle kararın temyiz edilemeyeceği belirtilmişti. Buna rağmen Erdoğan’ın avukatları kararı temyiz etti. Yargıtay ise temyiz başvurusunu usulden reddetmek yerine esasa da girerek inceledi ve onadı. Bu durum, “Yargıtay’ın tazminat kararını tasdik isteği” olarak değerlendirildi. Yasaya göre 1.250 YTL’nin altındaki alacaklar için mahkemelerin verdiği kararlara karşı temyize gidilemiyor.

“Bedel 3 kuruştur”

Kerinçsiz, dava dilekçesinde Erdoğan’ın 14 Ocak 2000’de Avustralya’nın SBS radyosuna verdiği röportajda şehitler için “kelle”, Öcalan için “sayın” ifadesini kullanarak, şehitlere hakaret ettiğini savunmuştu. Kerinçsiz, “Şehit aileleri, şehidine saygı göstermeyen başbakanın, kendileri nezdinde değerinin 3 kuruştan fazla etmeyeceğini beyan etmiştir. Şehit aileleri asla menfaat peşinde değildir. Kanayan yara 3 kuruşun tahsili ile duracaktır. Bedel, anlayan için 3 kuruştur” demişti.
http://haber.gazetevatan.com/Erdogani_c ... 44/1/Haber

Kemal Kerinçsiz uzun zamandır ortalarda yok,
nerede olabilir acaba!....
her-telden-f29/biz-abd-olarak-neden-cok-gucluyuz-biliyormusunuz-t91981-15.html

şehit ve gazi yakınları için düzenlenen yemekte, çocuğu ölen analara, "oğlunuzun bi kazada öldüğünü düşünün" diye akıl veren "ileri demokrat" Tayyibime;
Bi 3 kuruş da ben yardım edeyim. Anlayan için 3 kuruş.

teksen' Alıntı:
Tüketici Haklan Derneği Genel Başkanı Turan Çakar yaptığı açıklamada, TÜİK'in 2013 yılı Haziran ayı ile 2014 yılı Haziran ayı arasındaki son bir yıllık gıda fiyat istatistiklerini karşılaştırdıklarını belirterek, tüketicilerin bu süre içinde büyük kayıplara uğradıklarını bildirdi.

TÜİK'in eşdeğer hane halkı kullanılabilir gelir durumuna göre,
Türkiye'de, 50 milyondan fazla tüketici yoksulluk, 15 milyondan fazla tüketici ise açlık sınırının altında yaşamaktadır."

Çakar, yaşanan enflasyon ve temel ihtiyaçlarda yaşanan fiyat artışlarının yoksul ve dar gelirli tüketicilerin yeterli ve dengeli beslenemediğini ifade etti.
http://www.tekgida.org.tr/%5COku%5C9069 ... -Sinirinda
post1418463.html#p1418463

İnsan sevdiği, umudu olarak gördüğü herkese istediği yardımı yapar. Bu sizin alay etmenizi gerektirmez. Farklı düşüncelere saygınız olsun.

Farklı düşüncelere saygımız elbette var. Bu zaten demokrasinin, insanlığın, kulluğun kuralıdır.

Ancaaaakk;

Sahtekarlara, dolandırıcılara, yalancılara, kara para aklayanlara, devlet gücünü kullanarak her türlü kanunsuzluğu yapanlara ve bir de bunları sırf kendi dünyevi menfaati için savunanlara ve doğru söyleyenleri susturmaya çalışanlara da saygı gösterecek değiliz heralde değil mi?

Sıfırlanan Milyon dolarlara ne oldu, Urla'daki sit alanına yapılan kaçak villalara ne oldu, ve daha bilmediğimiz duymadığımız ama tahmin edebildiğimiz onlarca yolsuzluğa ne oldu. Daha dün SOMA'da şehit olan 300'den fazla madencimizin hesabı nerede? MAden ocaklarında bulunması gereken Yaşam Odalarını hükümetimiz hala kabul etmiyor ve uluslararası anlaşmaları imzalamıyor, yahu 1 yaşam odası tek 1 insanımızın canından bile daha mı değerli, niye kabul etmiyor. Çünkü sayın zatıali Alp Gürkan (Soma Madencilik Patronu) diyorki: "Eğer yaşam odası yapmak zorunda kalırsak bedava kömürleri unutun", ee bedava kömürler gelmezse Tayyip benim gariban ve yoksul vatandaşımı kandırabilir mi?

İşte devletin kanunlarını kullanarak şerrefsizlik böyle yapılır. Bu örnekleri binlercesiyle çoğaltabiliriz. İşte ben bunlara saygı duymam, saygı duyanlara da saygı duymam. :verymad: :verymad: :verymad:

sana göre sahtekar, dolandırıcı. bu ülkenin yarısı tayyip erdoğanı seviyor, sen ozaman türkiyenin yarısına saygı duymuyorsun. hala oy verenleri aşağılıyorsun, herkesten akıllı bir siz varsınız zaten.
neyse demem o ki bay hoca, siz böyle yaptıkça tayyip erdoğan hep kazanacak. sizlere müteşekkirirz.

Allah milletimize akıl, fikir versin; sayın başbakana da bol kazançlar versin. Bu devirde başbakan maaşıyla hem ev geçindirmek (!) hem de cumhurbaşkanı adayı olmak kolay mı? Zor tabi,lütfen pamuk eller cebe!

Her şeye doydu da, bir tek paraya doyamadı. Yüce Allah, hiç kimseyi bu kadar azdırmasın inşAllah...

samet_uğur' Alıntı:
sana göre sahtekar, dolandırıcı. bu ülkenin yarısı tayyip erdoğanı seviyor, sen ozaman türkiyenin yarısına saygı duymuyorsun. hala oy verenleri aşağılıyorsun, herkesten akıllı bir siz varsınız zaten.
neyse demem o ki bay hoca, siz böyle yaptıkça tayyip erdoğan hep kazanacak. sizlere müteşekkirirz.

Sayın hocam, sözüm meclisten dışarı; ancak, bu memlekette evine erzak almaya çıkarken bile, kandırılmadığından emin olamıyorsun. Beş vakit namaz kılan insanların bile, yalan yere yemin ettiklerine çok defa şahit oldum. Vergini ödersin, ödemeyenlere af gelir. Mülakata girersin, hiç hak etmeyen biri gelir önüne geçer. Sınava girersin, kopya olayları patlar. Böyle sayabileceğin çok mevzu var. 100 kişilik herhangi bir denek grubu al, sözüne güvenebileceğin 10 kişi çıkmıyor. Ülkenin yarısı sayın başbakanı seviyor, ancak sevenlerinde yarısı menfaat için seviyor. Bunu öğretmen olarak okullarımızda bolca görüyoruz. Yani bir çok insanın sevgisine dahi güvenilmez. İktidar değişsin, sevgileri çok rahat değişir.

Paralel devlet vakası patladı; cemaat, AKP'nin kirli çamaşırlarını döktü ortaya; AKP, cemaatinkileri. Kimse de demedi ki; madem bu kadar hırsızlık vardı, hem AKP olarak hem cemaat olarak siz müslüman değil misiniz, niçin 10 küsur yıldır hırsızlığa göz yumdunuz?

Diyeceğim şu, menfaatler uyunca; bu millet dinini bile satar. O yüzden bu milletin tercihlerine de çok güvenilmez. Öğrencilerinizden toplumu tartabilirsiniz. Sonuçta öğrenciler, toplumun yansıması. Annelerinden babalarından aldıkları terbiyeyle geliyorlar okula. Size sorarım, öğrencilerinize kayıtsız şartsız güvenebilir misiniz? Ben şahsen güvenemem. Onlara ahlak eğitimi veren velilerine de, yani topluma da güvenemem. O yüzden toplumun yarısının sevmesi, bir insanın çok dürüst olduğu anlamına gelmez. Ayrıca madalyonun diğer yüzü de var; yarısının sevmesi, diğer yarısının sevmediği anlamına da gelir.

Sayın başbakanın bağışa ihtiyacı varsa, gemiciklerden bir tanesini bozduruversin. Yanılmıyorsam 500000 dolara aldıklarını kendisi söylemişti. O kadar para amerikaya bile başkan yapar Sayın Erdoğan'ı. Saygılarımla...

mkutlukyildirim' Alıntı:
Sayın hocam, sözüm meclisten dışarı; ancak, bu memlekette evine erzak almaya çıkarken bile, kandırılmadığından emin olamıyorsun. Beş vakit namaz kılan insanların bile, yalan yere yemin ettiklerine çok defa şahit oldum. Vergini ödersin, ödemeyenlere af gelir. Mülakata girersin, hiç hak etmeyen biri gelir önüne geçer. Sınava girersin, kopya olayları patlar. Böyle sayabileceğin çok mevzu var. 100 kişilik herhangi bir denek grubu al, sözüne güvenebileceğin 10 kişi çıkmıyor. Ülkenin yarısı sayın başbakanı seviyor, ancak sevenlerinde yarısı menfaat için seviyor. Bunu öğretmen olarak okullarımızda bolca görüyoruz. Yani bir çok insanın sevgisine dahi güvenilmez. İktidar değişsin, sevgileri çok rahat değişir.

Paralel devlet vakası patladı; cemaat, AKP'nin kirli çamaşırlarını döktü ortaya; AKP, cemaatinkileri. Kimse de demedi ki; madem bu kadar hırsızlık vardı, hem AKP olarak hem cemaat olarak siz müslüman değil misiniz, niçin 10 küsur yıldır hırsızlığa göz yumdunuz?

Diyeceğim şu, menfaatler uyunca; bu millet dinini bile satar. O yüzden bu milletin tercihlerine de çok güvenilmez. Öğrencilerinizden toplumu tartabilirsiniz. Sonuçta öğrenciler, toplumun yansıması. Annelerinden babalarından aldıkları terbiyeyle geliyorlar okula. Size sorarım, öğrencilerinize kayıtsız şartsız güvenebilir misiniz? Ben şahsen güvenemem. Onlara ahlak eğitimi veren velilerine de, yani topluma da güvenemem. O yüzden toplumun yarısının sevmesi, bir insanın çok dürüst olduğu anlamına gelmez. Ayrıca madalyonun diğer yüzü de var; yarısının sevmesi, diğer yarısının sevmediği anlamına da gelir.

Sayın başbakanın bağışa ihtiyacı varsa, gemiciklerden bir tanesini bozduruversin. Yanılmıyorsam 500000 dolara aldıklarını kendisi söylemişti. O kadar para amerikaya bile başkan yapar Sayın Erdoğan'ı. Saygılarımla...

:+1:

mkutlukyildirim' Alıntı:
Allah milletimize akıl, fikir versin; sayın başbakana da bol kazançlar versin. Bu devirde başbakan maaşıyla hem ev geçindirmek (!) hem de cumhurbaşkanı adayı olmak kolay mı? Zor tabi,lütfen pamuk eller cebe!

Her şeye doydu da, bir tek paraya doyamadı. Yüce Allah, hiç kimseyi bu kadar azdırmasın inşAllah...
:alkis:
HELAL TEKME!...
abdullah-gul_2639.jpg

http://www.idefix.com/kitap/helal-tekme ... 2T1B4YZ5W2
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64465/0/ ... yasananlar

Re: Ynt: Başbakan'a Bağış Yapmak İster Misiniz

mkutlukyildirim' Alıntı:
samet_uğur' Alıntı:

+1

Nefret komitecileri işbaşında...

RTE'ye bağış yapanlara saydıracağınıza sizde Ekmeleddin'e sayın. Adamın "100 TL verdim. Hamdolsun" demesi neden zorunuza gidiyor. Sizde EkmeledDİN veya SelahadDİNe 1000 TL verin. Yaşasın kapitalizm/emperyal güçler/siyonizm deyin.

Haklısın sayın hocam, yaşasın siyoniz/kapitalizm/emperyalizm demeli insan. Zaten Sayın Başbakanı sevmeyen herkes siyonist bu memlekette. Hazır siyonizm demişken, siyonizmin kurucusu theodor herzel gelir akla. Buyrun bu da herzelin mezarı:

734388_473779429359155_844502776_n.jpg

Bibi ne ya!!!! :puhaha:

Bana cevap vermeyin, cevabınızı Ekmeleddine 1000TL sayarak verin!

Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den, bir Arap, devesiyle Şam'a gelmiş. Şam sokaklarında dolaşırken biri ona yanaşmış:
- Ver o dişi deveyi bana! demiş. Tartışma büyümüş, Küfe'den gelen adam, "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir" diye itiraz etmişse de anlaşamamışlar. Konu Muaviye'ye yansımış.
Halk meydanda toplanmış... Muaviye, Küfe'den gelenle Şam'da deveye sahip çıkan yerliyi dinledikten sonra, kararını açıklamış:
- Bu dişi deve Şamlınındır!
Sonra toplananlara dönmüş ve sormuş:
- Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?
Cemaat hep birlikte bağırmış:
- Şamlınındır!
Küfeli şaşkın bir vaziyette devesinin ardından bakakalırken, Muaviye onu yanına çağırmış:
- Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: "Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!"

1- theodor herzel değil "herzl",
2- o resim biat değil 2. dünya savaşında yahudilere yardım eden türkler adına tc başbakanının yaptığı ziyaret ve şu meşhur yahudi ödülü yalanı. yazık yazık..

okadda' Alıntı:
Bibi ne ya!!!! :puhaha:

Bana cevap vermeyin, cevabınızı Ekmeleddine 1000TL sayarak verin!

Sana cevap verilse ne olur ki, resimde ki anlatım bozukluklarını çözün hocam; genel tablo sizi pek bağlamaz. Siyonizmin önünde saygı duruşunda bulunanları destekler, siyonizmden şikayet edersiniz. Bol bağışlar sayın hocam, sağlıcakla kalın.

Bana cevap vermeyin dememin nedeni olay laf cambazlığına dönüşecektir ki cevap vererek dönüştürmüşsünüz. Bu tartışmanın sonunda hiç bir şey çıkmayacaktır. Benim de senin gibi yorum yapma hakkım vardır. Sadece yorumumu not düştüm.

Ayrıntılar önemlidir, bu güne kadar ayrıntılara dikkat etmişimdir. Genel tablo dersen orası daha vahim. Emperyal güçlerin oluşturduğu grift labirentlerde paralel tuzaklara düşmemektir önemli olan. Benim nazarımda önemli olan RTE değildir. Emperyaller ve işbirlikçilerinin kazanması durumunda benim ve halkımın kaybedecekleri önemlidir.
Bağış yaptığımı nereden çıkartıyorsunuz! Ben dedim ki;"Adama bağış yapılmış, yapılanı yereceğine/küfredeceğine git sende rakibine desteklediğin kimse ona bağışta bulun". Bunda kötü olan ne var!

Herkes sizin gibi düşünecek, herkes sizin gibi şakşaklayacak diye bir kural yoktur.
Öyle bir kural olsaydı. Allah alemleri yaratırken tek dili konuşan, tek dine inanan, tek bir görüşü savunan, tek mezhebe bağlı, tek bir ulusu dünyaya gönderirdi. Şu ana kadar yaşadığımız kan, gözyaşı ve acı içeren olaylar yaşanmazdı. Yeryüzü süt liman olurdu.

Ekmeleddine 1000 TL saymakda artık sizin gönlünüze kalmış!

Forumda aramızda para toplayıp bizde yardımda bulunalım bakalım kim ne kadar seviyor başbakanı ???

Geri