Merhaba arkadaşlar;
Haber sitelerinde, gazete sitelerinde haberlerimiz son günlerde yoğun şekilde yayınlanıyor, elbette bunlar için çalışma devam edecek fakat yine de bu haberler çok etkili değil, bunu hepimiz yaşayarak daha öncede anladık. 2006 yılındaki ders sayımızın azalmasında bu yöntem etkili idi fakat şu an değil. Gazeteciler sizden bıktık aynı yazılardan, eposta zincirinden sıkıldık direk siliyoruz diyorlar.
Kendi el yazılarımızla Başbakana, PGM ye, TTK ya mektup yazmamış, kendi ifadelerimizde sorunlarımızı anlatmamız lazım. Canı yananların sayısı arttıkça harekette artmaya başladı. Sitelere yazı yazdığımız kadar, mail attığımız kadar da mektup konusuna da önem vermeliyiz.
Başbakanlık: Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina P.K. 06573 Bakanlıklar / Ankara bimer@basbakanlik.gov.tr
Akparti Ankara Merkez: Söğütözü Caddesi No: 6 Söğütözü / ANKARA
PGM: Merkez Bina): Millî Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA
TTK: Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Teknikokullar 06330 Ankara TÜRKİYE
Ayrıca televizyonda çıkacak bir görüntülü haber hepsine bedel olacaktır. Video olayına destek vermenizi rica ediyoruz. bizden-size-f127/bt-dersi-ve-ogretmenleri-video-filmi-t58874.html
Haber sitelerinde, gazete sitelerinde haberlerimiz son günlerde yoğun şekilde yayınlanıyor, elbette bunlar için çalışma devam edecek fakat yine de bu haberler çok etkili değil, bunu hepimiz yaşayarak daha öncede anladık. 2006 yılındaki ders sayımızın azalmasında bu yöntem etkili idi fakat şu an değil. Gazeteciler sizden bıktık aynı yazılardan, eposta zincirinden sıkıldık direk siliyoruz diyorlar.
Kendi el yazılarımızla Başbakana, PGM ye, TTK ya mektup yazmamış, kendi ifadelerimizde sorunlarımızı anlatmamız lazım. Canı yananların sayısı arttıkça harekette artmaya başladı. Sitelere yazı yazdığımız kadar, mail attığımız kadar da mektup konusuna da önem vermeliyiz.
Başbakanlık: Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina P.K. 06573 Bakanlıklar / Ankara bimer@basbakanlik.gov.tr
Akparti Ankara Merkez: Söğütözü Caddesi No: 6 Söğütözü / ANKARA
PGM: Merkez Bina): Millî Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA
TTK: Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Teknikokullar 06330 Ankara TÜRKİYE
Ayrıca televizyonda çıkacak bir görüntülü haber hepsine bedel olacaktır. Video olayına destek vermenizi rica ediyoruz. bizden-size-f127/bt-dersi-ve-ogretmenleri-video-filmi-t58874.html
eya' Alıntı:Sorunlarımız ile ilgili kendi düşüncelerimi belirten el yazısıyla 2 sayfalık bir mektup yazarak, Bilişimde gelecek var ekibinin hazırladığı rapor özeti ve raporunu da ekleyerek başbakanın ev adresine kargo ile gönderdim... Sizler de gönderin. Kendisi yoğunluğundan dolayı çok fazla ilgilenemese bile fatih projesinden dolayı dikkatini çekecek ve milli eğitim bakanına soracaktır diye umuyorum. Umarım böyle olur... Sorunumuzun çözümü için herşeyi deniyoruz.
Başbakanlık çalışma ofisi adresini herkes biliyor ve oraya giden mektup, kargo vs. daha çoktur ve daha çok irdeleniyor diye düşünüyorum. Başbakanın ev adresinin güvenlik gerekçesiyle gizlenmeye çalışıldığı için herkes tarafından bilinmediği için buraya gönderilen bir şeyin daha çabuk başbakanın eline geçeceğini umuyorum. Ayrıca adrese ulaştığında başbakana telefon ile de ulaşmaya çalışacağım. Sanırım halen açık olan bir cep numarasını da buldum...
Ayrıca aynı mektubu yine başbakana ve Milli Eğitim Bakanına ulaştırmak için bir bakana daha ulaşma şansım oldu, o kargo da yolda, bir arkadaşımız bakana elden iletmeye çalışacak.
Eğer bir gelişmele olursa bu başlık altında duyuracağım.
Not: Bu başlık altında siyasi tartışma yapmayalım arkadaşlar. Önemli olan sorunlarımızın çözümü. Bizim sorunumuz bu ülkenin eğitim sisteminin sorunu. Hangi partiden olursa olsun başbakanı yakından ilgilendiriyor.
Sorunlarımızı içeren kendi düşüncelerinizi ve bizzat norm fazlası olan, yer değiştiren, yer değiştirdiği halde norm fazlası olan vs. sıkıntıları yaşayan arkadaşlar yazarsa etkili olacaktır, dikkat çekecektir. Belki bir mektup dikkat çekmeyebilir ama 100 tane olsa illa ki dikkat çekecektir.
Bir de mektubunuzda bir öğretmene yakışacak saygı ve nezaket kurallarına dikkat edelim. Haddime değil sizleri uyarmak ama, öok yakın bir zamanda hakaret içeren bir mektubu başbakanın evine gönderen birisi yargılandı ve ağır sayılabilecek bir ceza aldı. Haklıyken, hakkız duruma düşmeyin diye uyarıyorum...