başka bir okulda formatörlük olurmu?

Kodla Büyü

denizz

Site Gezgini
5yıldır kadrolu olarak çalıştığım okulumda 4 yıldır formatör olarak çalışıyorum,bu yıl ki görevlendirmeler daha başlamadı,ilçede ihtiyaç olan başka bir okula formatör görevlendirmemi isteyebilirmiyim.Bunun için müdürün rızası falan gerekirmi.Nöbet konusunda tartıştığım için müdürümle değiştirmek istiyorum.Norm fazlasıyım da ayrıca okulumda

Okulda tek öğretmenseniz olmaz hocam. Okulunuzda ihtiyaç varken dışarı göndermezler.

Yoksa okulunuzda fazla iseniz, başka okulda da ihtiyaç varsa olabiliyor. Tabi yine ilden ile değişir.

Adamını bulan da vardır tabi de... Ben başvuruyu yaptım, iki senedir onaylandı. Başvuru dışında hiçbirşey de yapmadım.

eya' Alıntı:
Okulda tek öğretmenseniz olmaz hocam. Okulunuzda ihtiyaç varken dışarı göndermezler.

Yoksa okulunuzda fazla iseniz, başka okulda da ihtiyaç varsa olabiliyor. Tabi yine ilden ile değişir.

Adamını bulan da vardır tabi de... Ben başvuruyu yaptım, iki senedir onaylandı. Başvuru dışında hiçbirşey de yapmadım.

Hocam kendi okulunuzun dışında bir okula mı başvuru yaptınız?...

akrep026' Alıntı:
eya' Alıntı:

Hocam kendi okulunuzun dışında bir okula mı başvuru yaptınız?...

Hocam bizimkisi yılan hikayesi... Okula norm iki gösteriliyor, iki arkadaşız, ikimizde formatörlüğe başvuruyoruz... Kıdem yılı AZ olduğu için formatörlükte arkadaşın önceliği var. Öyle olunca da ben formatörü olmayan okula istedim geçen sene. İlçe de il de onayladı. Bu sene de onaylanmış görünüyor. Pazartesi netleşecek. Bizde kendi okulum da gittiğim okul da onay veriyor, yoksa zor tabi.

Geri