Aynenerdembgo' Alıntı:Bilişim açamayıp başka branştan ders açmak kanıma dokunurdu heralde... Mesele artık itibar meselesi oldu, bu saatten sonra açsan ne açmasan ne...
ilknurboteci' Alıntı:Gecen yil ingilizceden acmistim hocam
esdiyare' Alıntı:2016-2017 ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME
KURSLARI e-klavuzunda;
"Kadrolu öğretmenler, kurs merkezi tarafından belirlenen derslerden Talim ve Terbiye Kurulu 9
No’lu Kararı çerçevesinde; atama branşları ile okutabilecekleri diğer derslerden kurs
başvurusunda bulunabilirler" diyor.
Okutabileceğimiz dersler kapsamında da;
Bilişim Teknolojileri Alanının;
• Bilgisayar Teknik Servisi
• Ağ İşletmenliği
• Web Programcılığı
• Veri Tabanı Programcılığı
dallarının alan/dal dersleri
Diğer alanların Bilişim Teknolojileri alanına ait
alan/dal dersleri ve modülleri
Bilişim Teknolojileri
Küreselleşen Toplumda İletişim Teknolojileri
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
Medya Okuryazarlığı
dersleri yazıyor. Bu derslerden açabiliyoruz. Başka derslerden açmamıza izin yok, doğru anladıysam.
@06Davut kursa istek versa ve herhangi bir şekilde (ücretli anlaşmalı dahil) branşında öğretmen bulunamadıysa açabiliriz.06Davut' Alıntı:ilknurboteci' Alıntı:Gecen yil ingilizceden acmistim hocam
nasıl açtınız hocam ? ben geçen sene matematik için talep etmiştim her öğretmen kendi branşından açabilir demişlerdi. bilişim açmıştım sadece.
erdembgo' Alıntı:Bilişim açamayıp başka branştan ders açmak kanıma dokunurdu heralde... Mesele artık itibar meselesi oldu, bu saatten sonra açsan ne açmasan ne...
İlçenin işgüzarlığıdır. Bir kaç müdür-öğretmen veya vatandaş laf söylemiştir onlara onlarda kapatmıştır.femek513' Alıntı:olmuyor hocam malesef bizde açıldı kapattılar geri
?only61' Alıntı:ben tarih bölümünü bitirdim başvuru yapabilir miyim acaba?
only61' Alıntı:ben tarih bölümünü bitirdim başvuru yapabilir miyim acaba?
:alkis: :alkis: :alkis:xxltc' Alıntı:Ark lar zeka oyunlarını neden bizi düşünerek kapattılar zeka oyunları sertifika ile açılmıyor mu. Birde madem zela oyunlarını da bizi dusunerek kapattılar diyorsunuz bunların bizi dusunmesinden kasit nedir amac bilişimci kurs açmasın değil ama neredeyse ℅99 u btr olan bilişimciler kurs açmasın yani btr kurs açmasın
ben bilişim öğretmeniyim. ikinci üniversite bitirdim... 4 yıllık tarih bölümüercinc98' Alıntı:?only61' Alıntı:ben tarih bölümünü bitirdim başvuru yapabilir miyim acaba?
hangi tür okul dasınız ve şu anki branşınız.
Eğer açık var ise okulunuzda veya gitmek istediğiniz okulda; Tarih üzerine olan derslerde kurs vermenize karşı çıkmazlar işlerine bile gelir.
bu yıl başarırsanız, Gelecek yıllar için emsal olacağından gelecekte sıkıntı çıkarmazlar.
Lâkin sosyal öğretmenleri birbirini çiğniyor.
only61' Alıntı:ben tarih bölümünü bitirdim başvuru yapabilir miyim acaba?
gül1' Alıntı:only61' Alıntı:ben tarih bölümünü bitirdim başvuru yapabilir miyim acaba?
hocam konunun dışında ama ben de farklı bir bölüm okumak istediğim için merak ettim.
Tarih bitirdiniz ama hala bilişim tek. öğretmenliği yapıyorsunuz. Yani amaç tekrar kpss ye girip Tarih öğretmenliğinden mi atanmak pek bilmiyorum da
kondansatör' Alıntı:Zeka oyunlarindan acmak icin acele ettim ama nafile onuda kapatmislar.Bizim bir sertifikayla orfan acacAgimizi ve bu yuzden onunda kapatildigini düşünüyorum, fesatliksa bu derece fesata bagladim evet. Onu da acamiyoruz neyi tutsak elimizde kaliyor