Haziran döneminde Temel Eğitim okulundaki öğretmenler Temel Eğitim okulunda Ortaöğretim öğretmenleri de ortaöğretimlerde yapıyorlardı. Ancak Eylül döneminde yapılacak mesleki çalışmalarla ilgili bir yazı vs. gelmedi. Haziran dönemindeki gibi düşünürsek Ortaöğretim kurumunda yapmanız gerekir.hckaya' Alıntı:Kolay gelsin arkadaşlar. Meslek lisesinde çalışıyorum memlekette mesleki çalışma yapmamız durumunda illaki meslek lisesi olmak zorunda mı?. Değilse okula verebileceğim bir mevzuat gösterirseniz sevinirim. İyi çalışmalar
a) Ders kesiminden sonra yapılan mesleki çalışmanın ilk haftasında, okul müdürlüğünce hazırlanan program çerçevesinde kendi okullarında mesleki çalışma yaparlar.
b) Ders kesiminden sonra yapılan mesleki çalışmanın ikinci haftası ve sonraki günlerinde il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince hazırlanan programa göre belli merkez/merkezlerde alanları ile ilgili mesleki eğitime tabi tutulurlar. İstemeleri hâlinde bu eğitimi farklı il/ilçelerde de alabilirler. Farklı il/ilçelerdeki çalışmalara katılacak öğretmenler, katılacakları il/ilçeyi önceden okullarına dilekçe ile bildirmek ve katıldığı mesleki çalışmayı belgelendirmek zorundadırlar.
c) Eylül ayının ilk iş gününden derslerin başlangıcına kadar geçen süre içerisinde yapılan mesleki çalışmalarda okul müdürlüklerince hazırlanan program dâhilinde kendi okullarındaki mesleki çalışmaya katılırlar.”
2 haftanın 7 gününü diğer okulda yaptım ben öyle izin verdiler daha doğrusu. okula dilekçe yazdım okulda bana bir yazı verdi onunla çalışmayı yapıcam okula gittim. çalışma sonunda ek ders puantajını idareye gönderdimtarafszhaber' Alıntı:geçen haziranda yapanlar dilekçemi vermişti.. 2 hafta mı 1 haftamı izin verildi.. yapanlar aydınlatırsa?