Başka Kurumda Müdürlüğü Devam Edecekler Belli Olmaya Başladı

Kodla Büyü

byycal

Üye
Evet arkadaşlar müdürlüğüne başka okulda devam edeceklerin okuları belli olmaya başladı. Şu an için Bilecik, Hakkari, Ordu, Yalova ve Osmaniye belli oldu. Benim Ordu'da dikkatimi çeken bir şey oldu. Ordu End. Meslek Lisesine okul öncesi öğretmenliği mezunu bir hanımın atanmış olması oldu. Hayırlısı artık...

ben anlamadım bu işi böte mezunu olarak EML de çalışmak istesem bana hooop dur orda diyorlar. ama okul öncesi öğretmeni müdür olabiliyor :verymad:

uysal_rockci' Alıntı:
ben anlamadım bu işi böte mezunu olarak EML de çalışmak istesem bana hooop dur orda diyorlar. ama okul öncesi öğretmeni müdür olabiliyor :verymad:

Referandumda evet verdinmi , 30 martta ve 10 ağustosta kıme nereye oy verdin mitinglere katıldın mı , sendikan hangisi gibi soruların cevapları çok önemli hocam ;)

Müdürlük yapabilecek kapasiteye sahip olmak, iyi eğitimci olmak, atandığın kurumun işleyişini bilmek filan bunların hepsi hikaye hocam. sendikan ne, iktidara yakın mısın hooop müdürsün. hayırlısı artık...

bense eski okulumda "böyle eğitimci bir müdürle çalışmasam gözüm açık giderdi" dediğim hocamın müdürlüğe devam edemeyeceğini öğrendim. ama arkadaşlarımız sağ olsun onu onurlandırmışlar.

Öyle bir müdürdü ki hiç çalış demezdi ama o kadar iyi adil ve başarılıydı ki siz onun için çalışmak isterdiniz. öğrencinin yararına olmayan tüm angaryaları hep bir kenara iterdi. veli yönetici vb. her zaman öğretmenin kapı gibi arkasında dururdu. eğitim adına bir şey isteyin yoktan var ederdi, hele bir de özverili bir öğretmen iseniz kendinizle guru duymanızı sağlardı. öğretmenler çok çıktı alıyor kızının ödevini çıkaran var diyen müdür yardımcısına "ben o öğretmenin bu kadarcık işini halledemiyorsam kurumu benimsemesini, sağlıklı çalışmasını nasıl sağlarım varsın çıktısını alsın öğretmenim gerektiğinde ben karşılarım." 20 yıldır derse girmemiş, adını yazmaktan aciz olduğunu düşündüğümüz bir öğretmene birinci sınıf vermedi diye başı çok ağrıdı ama ya o benim torunum olsa diye geri adım atmadı.

ilçe mem müdürüyle izin çok veriyor diye telefonda konuşurlarken bir cümlesine şahit olmuştum. yorumsuz yazıyorum
mem - siz isteyen her öğretmene izin mi veriyorsunuz
m - tabii veriyorum siz vermiyor musunuz? Annem hasta diyen 10 öğretmenden birinin ya gerçekten annesi hastaysa ve ben ona izin veremezsem ?...

Ekli dosyalar

• 10629559_10152703504204455_7371888098554735862_n.jpg
    10629559_10152703504204455_7371888098554735862_n.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 818
esenordelarthe' Alıntı:
bense eski okulumda "böyle eğitimci bir müdürle çalışmasam gözüm açık giderdi" dediğim hocamın müdürlüğe devam edemeyeceğini öğrendim. ama arkadaşlarımız sağ olsun onu onurlandırmışlar.

Öyle bir müdürdü ki hiç çalış demezdi ama o kadar iyi adil ve başarılıydı ki siz onun için çalışmak isterdiniz. öğrencinin yararına olmayan tüm angaryaları hep bir kenara iterdi. veli yönetici vb. her zaman öğretmenin kapı gibi arkasında dururdu. eğitim adına bir şey isteyin yoktan var ederdi, hele bir de özverili bir öğretmen iseniz kendinizle guru duymanızı sağlardı. öğretmenler çok çıktı alıyor kızının ödevini çıkaran var diyen müdür yardımcısına "ben o öğretmenin bu kadarcık işini halledemiyorsam kurumu benimsemesini, sağlıklı çalışmasını nasıl sağlarım varsın çıktısını alsın öğretmenim gerektiğinde ben karşılarım." 20 yıldır derse girmemiş, adını yazmaktan aciz olduğunu düşündüğümüz bir öğretmene birinci sınıf vermedi diye başı çok ağrıdı ama ya o benim torunum olsa diye geri adım atmadı.

ilçe mem müdürüyle izin çok veriyor diye telefonda konuşurlarken bir cümlesine şahit olmuştum. yorumsuz yazıyorum
m - tabii veriyorum siz vermiyor musunuz? Annem hasta diyen 10 öğretmenden birinin ya gerçekten annesi hastaysa ve ben ona izin veremezsem ?...

Vayy be müdüre bak, böyle bir müdürle çalıştığınız için çok şanslıymışsınız hocam. Ayrıca ufak jestiniz çok hoş olmuş.

Bu yeni gelen (iş bilmez, sorunları çözemez, idare edemez, yönetemez, havalı, koltuk sevdalısı, artist) müdürleri beğenmeyen arkadaşlarıma ve velilerime de sormak isterim gerçekten vatanını, milletini, devletini seviyordun da o yüzden mi seçim zamanı etraftaki kuru gürültüye uyarak oy verdin. :verymad:

esenordelarthe' Alıntı:

Şanslı nadir insanlardansınız adınıza gerçekten üzüldüm. Bu ülke asla ve asla düzelmeyecek!

Hatay da açıklamış. Bize de bayan bir müdüre atanmış. Giden müdürümüzden çok memnunduk, tam yeni okul yapılıp, düzene sokulacakken gitmesi iyi olmadı. Umarım yeni müdüremiz iş bilir, kılıç kuşanır.

bu resmen farklı sendikalara karşı yapılan bir kıyımdır, bu ülke çok şey gördü ama böylesi bir partizanlık görmedi, çok insanın hakkına girildi. Sözün bittiği yer.

Adaletsizlikler karşısında elimden birşey gelmiyor ya, işte o zaman varlığımdan utanıyorum. Bakalım daha nelere şahit olacağız

Geri