Başka okula görevlendirildim,okulum da btr olabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nobody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Nobody

Site Gezgini
Kadromun bulunduğu ortaokulda bu yıl bt dersi seçilmedi. Okulumda hiç dersim yok. Bir liseye 24 saat ders için görevlendirildim ve pazartesi başlamam söylendi. Eğer BTR görevlendirmesinde yalnız kendi okulumda görevlendirilmek istersem lisede derslere gitmem gerekecek mi? Lisede derse hiç girmedim ve açıkcası okulumdan da ayrılmak istemiyorum. Bu belirsizlikler kanser edecek artık bizi.

BTR olursanız başka okula gitmenize gerek yok, ama illaki görevlendrme yapıldı gideceksin derlerse sende o okula btr olursun ve 6 saatte o işi yaparsın. sonuçta oraya derse gidiyorsan işlerin çoğunu sana yaptıracaklar bari
ücretini alırsın

gonderirler muhtemelen hocam normalde gitmezsin ama dersler dagitildi bu btr gec geldi malesef

KöfteHoRr' Alıntı:
BTR olursanız başka okula gitmenize gerek yok, ama illaki görevlendrme yapıldı gideceksin derlerse sende o okula btr olursun ve 6 saatte o işi yaparsın. sonuçta oraya derse gidiyorsan işlerin çoğunu sana yaptıracaklar bari
ücretini alırsın
Yeni genelgede en az veya en fazla kavramı yok, yanlış hatırlamıyorsam. Aşağıdaki madde açık ve net: Derslerine girecek, arta kalan zamanda da BTR olarak görev yapacak.

Ekli dosyalar

• alışma Saatleri.PNG
    alışma Saatleri.PNG
    18.2 KB · Görüntüleme: 993
bbayer' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
ücretini alırsın
Yeni genelgede en az veya en fazla kavramı yok, yanlış hatırlamıyorsam. Aşağıdaki madde açık ve net: Derslerine girecek, arta kalan zamanda da BTR olarak görev yapacak.
Ama kadromun bulunduğu okulda dersim yok. Kendi okulumda BTR olup; başka okulda derslere mi gideceğim? :cry:

bbayer' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
ücretini alırsın
Ben farklı bişey mi söyledim ki? "okullarında var olan" diyor, arkadaşın bahsettiği başka okuldaki ders

Nobody' Alıntı:
bbayer' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
ücretini alırsın
Ama kadromun bulunduğu okulda dersim yok. Kendi okulumda BTR olup; başka okulda derslere mi gideceğim? :cry:

Size zaten başka okulda 26 saat değil en fazla 15 saat verebilirler siz istememişseniz tabi.

Şimdi Kendi okulunuzda BTR olursanız size başka okulun ders programını yapamazlar. Başka okulda olursanız eğer gittiğiniz okulun derslerine girer ve geri kalan zamanda da BTR görevinizi yaparsınız.

Ah hocam ben de aynı durumdayım, canım çok sıkkın. Görevlendirmenin çıktığı okul da berbat. Okuluma tahtalar da geldi, ben gitsem yerime mecbur birini yine gönderecekler. Ne saçma sapan bir durum. BTR görevi zincire atıldı, onayı da ertesi haftayı bulur. Nasıl olacak bilmiyorum.

SİRE' Alıntı:
Ah hocam ben de aynı durumdayım, canım çok sıkkın. Görevlendirmenin çıktığı okul da berbat. Okuluma tahtalar da geldi, ben gitsem yerime mecbur birini yine gönderecekler. Ne saçma sapan bir durum. BTR görevi zincire atıldı, onayı da ertesi haftayı bulur. Nasıl olacak bilmiyorum.
Ben de kendi okulumda kalıp Btr olmak istiyorum. 3 ay sonra doğum iznine ayrılacağım, 3 ay için yeni bir okulda görevlendirme de olsa gitmek istemiyorum hele bu durumda. Bu karışıklık beni çok bunalttı.

kendi okulumda 10 başka okulda kız meslekte 14 saat derse giriyorum btr de öncelikler lise, sanırım bulunduğum ilde kendi okuluma sıra gelmeyecek yeteri kadar bt öğretmeni yok başka okulda görevlendirilserm 3 okulda mı çalışacam :D

cilekes_ogrt' Alıntı:
kendi okulumda 10 başka okulda kız meslekte 14 saat derse giriyorum btr de öncelikler lise, sanırım bulunduğum ilde kendi okuluma sıra gelmeyecek yeteri kadar bt öğretmeni yok başka okulda görevlendirilserm 3 okulda mı çalışacam :D
kız meslekteki 14 saate el sallayacaksınız hocam o zaman

peki benden de bir soru ben köyde yibodayım 20 saat dersim var. 10 saat bt, 6 saat sosyal, 4 saat ingilizce.Şimdi köydeki diğer liseye görevlendirilirsem ben sadece okulumda 10 saat bilgisayar dersine gireceğim diğer 3 gün lisedemi olacağım. Lisede bilgisayar dersi yok ama akıllı tahta var.

benimde kadrom genel lisede ama valilik onayıyla 1 yıllığına kız meslekte görevlendirildim. hem de tüm derslerimle beraber.

şimdi kadromun bulunduğu okulda da fatih projesi kapsamında kurulum yapılmış, bitmiş. tekrar btr olarak kendi okuluma dönmek istiyorum. ne yapmalıyım. dönebilir miyim.

akdenizkanki' Alıntı:
peki benden de bir soru ben köyde yibodayım 20 saat dersim var. 10 saat bt, 6 saat sosyal, 4 saat ingilizce.Şimdi köydeki diğer liseye görevlendirilirsem ben sadece okulumda 10 saat bilgisayar dersine gireceğim diğer 3 gün lisedemi olacağım. Lisede bilgisayar dersi yok ama akıllı tahta var.
aynen dediğiniz olacak 10 saat + btr

KöfteHoRr' Alıntı:
akdenizkanki' Alıntı:
aynen dediğiniz olacak 10 saat + btr
madde 10 sizide kapsıyor sanırım, ama tam emin değilim.

KöfteHoRr' Alıntı:
cilekes_ogrt' Alıntı:
kız meslekteki 14 saate el sallayacaksınız hocam o zaman
kendi okulumun dışında ilk dönem ozaman formatörlüğü kabul etmem :)

hocam 10.madde nedir hocam? bizim ilin yayınladığı maddeleri kendileri biraz düzenlemişlerde..

Peki bu madde 10'da " valilik oluruyla geçici veya sürekli başka bir görev için görevlendirilenler bu görevlerinden ayrılmadıkları sürece görevlendirilmeyeceklerdir." diyor. Biz başka okullarda ders saati için görevlendirildik. Bu görevlendirmelerden nasıl ayrılabiliriz?

Nobody' Alıntı:
Peki bu madde 10'da " valilik oluruyla geçici veya sürekli başka bir görev için görevlendirilenler bu görevlerinden ayrılmadıkları sürece görevlendirilmeyeceklerdir." diyor. Biz başka okullarda ders saati için görevlendirildik. Bu görevlendirmelerden nasıl ayrılabiliriz?
işte o kısmı bende tam anlamadım, normalde siz ders görevi için görevlendirilmişsiniz o yüzden de bu kapsama girmemeniz gerekiyor çünkü yazı "başka bir görev için" diyor, burdaki kastıda arge tübitak gibi görevlendirmeler. ama tabi sizin il bunu nasıl yorumlar bilemem.

KöfteHoRr' Alıntı:
Nobody' Alıntı:
işte o kısmı bende tam anlamadım, normalde siz ders görevi için görevlendirilmişsiniz o yüzden de bu kapsama girmemeniz gerekiyor çünkü yazı "başka bir görev için" diyor, burdaki kastıda arge tübitak gibi görevlendirmeler. ama tabi sizin il bunu nasıl yorumlar bilemem.
İnşallah sizin dediğiniz gibidir de okulumda kalabilirim.

Görevlendirmeleriniz Valilik Onayı ile baska bir okulda iseniz BTR olamazsınız.
Valilikten aşağı kurumlardan onaylı(kaymakamlık,il ilçe meb gibi) olabilirsiniz.
BTR onayınız çıkınca diğer okullardaki görevlendirmeler otamatik olarak düşer onlardan ayrılır BTR görevinizin olduğu okulda varsa derse girer arta kaln kısmını BTR görevine ayrırırsız.
Ders yoksa hepsini btr görevine ayırırsınız. Eğer görevlendirmenizde belirtilmemişse kesinlikle baska okullara gitmezsiniz.

Başka okula görevlendirme de valillik onayı gerekebilir mi bilmiyorum, inşallah valilik onaylı değildir ve okulumda olurum. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.

SİRE' Alıntı:
Sire hocam ben ilçe ile görüştüm, başka okula görevlendirme varsa btr görevlendirmesi yapamayız, görevlendirme üstüne görevlendirme olmaz dediler. Ben de diğer okula olan görevlendirmemi iptal etmelerini istedim. Siz de aynı durumdaysan bilginiz olsun.

arkadaşım btr görevlendirmesi ve şartları bakanlık ve valilik düzeyindedir
ders görevlendirmesi kaymakamlık yada il mem düzeyindedir.
yani btr oldunmu önceki görevlendirmeler otomatikman iptal olur. açıp biraz mevzuat okuyun beyaa

Nobody' Alıntı:
Kadromun bulunduğu ortaokulda bu yıl bt dersi seçilmedi. Okulumda hiç dersim yok. Bir liseye 24 saat ders için görevlendirildim ve pazartesi başlamam söylendi. Eğer BTR görevlendirmesinde yalnız kendi okulumda görevlendirilmek istersem lisede derslere gitmem gerekecek mi? Lisede derse hiç girmedim ve açıkcası okulumdan da ayrılmak istemiyorum. Bu belirsizlikler kanser edecek artık bizi.

Beni de kız meslekte görevlendirdiler.Kendi okulum bilişim seçmemişti.Ben kendi okuluma dönmeyi düşünmüyorum.Bize bakış açıları çok dar.Birazda lisede sürünürz.Sonrasını bilmiyorum artık.Lise, ilköğretimden daha iyi bence.

Bende aynı durumdayım başka okulda görevlendirildim, formatör olamadım, ilçe formatörü ortaokulda başka okula görevlendirme olmuyor ve görevlendirme üstüne görevlendirme zaten olmuyor dedi... btr için durum ne acaba, ve başvuru ne zaman alınır..

Geri