Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka okula görevlendirilen öğretmene formatörlük verilir mi
aynen ben de öyleyim. şu anda kadrom genel lisede ama tümüyle (1 yıllığına) kız meslekde görevlendirildim. formatörlüğe başvurabilir miyim bilmiyorum. inşallah başvurabilirim. çünkü buranın labı içler acısı.
aynen ben de öyleyim. şu anda kadrom genel lisede ama tümüyle (1 yıllığına) kız meslekde görevlendirildim. formatörlüğe başvurabilir miyim bilmiyorum. inşallah başvurabilirim. çünkü buranın labı içler acısı.
Diğer tarafta göreve başladığınız için bence olmanız zor - görev çıksa bile, ilçe izin vermez diye düşünüyorum - çünkü senin yerine tekrar öğretmen bulmaları lazım meslek lisesine
Sizi eski okulunuzda Farmatör olarak görevlendirebilirler. Yeni okulda da başvuruyu bu okul için yaparsanız görevlendirmeniz gene çıkabilir. Ama bu sene görevlendirmelerin hepsi sıkıtı imzalarken on defa düşünüp imzalıyorlar.