Başka okula görevlendirme isteği?

Kodla Büyü

sevjtabe

Site Gezgini
Arkadaşlar ikinci dönem görevlendirmeleri için başka okula görevlendirmemin yapılmasını istiyorum. İlçe koordinatörümüze sorduğumda "Bu durumu neden istediğini resmiyette belgelendirmen lazım" dedi. Ancak bunu resmiyete dökebilecek sebeplerim yok. Yani özel sebeplerden dolayı, kadromun bulunduğu okulda huzurum kalmadı ve kendimi güvende hissetmiyorum. İlçedeki başka bir okula görevlendirmem olsun istiyorum. Neler yapmam gerekiyor bilgisi olanlar paylaşabilirlerse sevinirim.

hocam kaç saat derse giriyorsun ben de görevlendirme isteyecem ders saatim yetersiz diyecem (formatörlük var ama bırakacam)

2 saat dersim var. Formatörüm. Zaten formatörlük görevlendirmemi başka okula istemeye çalışıyorum hocam.

onu ben de düşünmüştüm formatör olarak başka okula geçmeyi sadece norm fazlalıgından gidebileceğimi öğrendim ama kesin bilgi degil bu milli eğitimde söylediler.

hocam ben malatyadayım. dediğini denedim. yapmadılar. başka okulu tercih ettim yani. kadronun olduğu yeri veririz dediler. vali imzalamıyormuş. gerçekten de dedikleri gibi oldu.

Geri