başka okula görevlendirme...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan on@ur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

on@ur

Site Gezgini
Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
Ben bugün itibarıyla kendi okulumda formatör olarak göreve başladım
ancak md. yrd cısı kendi okulum dışında 1 gün halk eğitime 1 günde başka bir okula gideceğimi söyledi.
okulumda 8 saat dersim var .
formatör öğretmen kendi okulu dışında başka bi okula görevlendirilebilir mi ?
bir de aranızda halk eğitime görevlendirilmiş kimse var mı?

Geçen sene 2. dönemden itibaren sadece kendi okuluma görevlendirildim hocam. daha önce 2-3 okul geziyordum. İSTANBUL

başka okulda görev alabilirsin. 8 saat kendi okulunda 7 saatte başka okul ve okullarda görevlendirilebilirsin. 16. saate sen istemedikten sonra hiçbir Allah'ın kulu seni derse sokamaz. elinizde valinin imzalamış olduğı olur yazısı var hocam. kolay gelsin.

Arkadaşlar ben asker öğretmenin bugün müdür bir gün başka okula görevlendirme yapıldı dedi. Görevlendirme mecburui mi, asker öğretmen olduğumuz için gitmek zorundamıyız?

Arkadaşlar formatör iken (kendi okulnda 15 saat dolmayan ) başka bir okula görevlendirme olur mu?Bunu bilen kimse yok mu acaba ?

ben de okulumda formatörüm ama hafta da bir gün bilgisayar sınıfı olmayan başka bir okula görevlendirme istiyorlar böyle bişeye yetkileri var mı acaba ,neymiş ben onların bilgisayarlarına bakacakmışım falan filan ,ilçe de tek bilgisayar öğretmeniyim bu arada.yardım edin lütfen

eğitek ik 22168 sayılı yazısında olmasını istemediğim böyle bi madde var,lütfen hayırrrr deyin :(

hocam sanırım öyle birşey yapma hakları var geçen yıl ben atanmamıştım .bende bılg öğretmenıyım.yenı atanmış bır hoca vardı ılköğretıme atanmıştı.formatör olarak çalılıyordu.1 gün milli eğitimde görevliydı.dıger zamanlarda da ılçede nerde arıza var oraya götürüyorlardı kızcagızı.:(

olmaz hocam.bir defa seni başka okula neyle görevlendirecekler.? derse girmekle veya bilgisayarlarına bakmala mı? hocam senin görevlenidrmen Vali olur ile. Vali olurunun üstüne kaymakam oluru olmaz. İstersen okulunda hiç dersin olmasın.Formatör öğretmenin görevleri sadece görevlendirldiği okul için geçerlidir. sana yazı tebliğ ederlerse imzalama. Kimse seni gönderemez. Yürekli ol.Sağlam dur.

duruyorum hocamda,bu dediğim madde kafamı bozuyo.22168 sayılı yazı da öyle bi madde var ama :((( rezil oluyoruz yavvv

Geri