Başka okulda formatörlük

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar slm,

Kendi okulum yeni bina olduğu için ve yeni bilgisayarlar henüz gelmediği için başka okulda formatörlük görevi istersem, iki sorum olacaktı?

1. O okulu ben istediğimde ayrıca kendi kadrolu formatörlük belgesi olan herhangi bir öğretmen isterse durum ne olur?
2. Başka okulda görev aldığım için (aynı ilçe içerisinde) il içi ve il dışı tayinde görev süresinden sayılıp sayılmadığı hakkında ne biliyorsunuz?

Teşekkürler

hocam bunlar çok zor soru yaa.Kadronuzun bulunduğu okuldaki görev süresi hesaplanır istediğiniz okulun kadrolu öğretmeni sizden önceliklidir :D

çağrı hocam çok muallak cevaplar bunlar :)

Yani size göre diğer okuldaki çalışmam boşa mı gidecek? Zorunlu hizmetime sayılmayacak mı?
İkincisi, diğer okuldaki kadrolu derken, bilgisayar öğretmeni yok, diğer branş olarak sormuştum?
Bir yerde yönetmelik gördüm ama meb de çok hızlı değiştiği için kesin mi bilemiyorum:

Aynı okula birden fazla başvuru olması halinde öncelik aşağıdaki gibi olacatır:

a. KAdrosu Bilişim Teknolojileri / Bilgisayar Öğretmenliği olanlar
b.Bilişim Teknolojileri alanında alınan kurs belgelerinin toplam saati fazla olanlar
c.Kıdem yılı daha az olanlar

sayılır dedim ama yeterli gelmemiş sanırım kadronuzun bulunduğu okulda geçirdiğiniz süre nerde görevlendirilirseniz görebvlendirilin geçerli olur yani önemli olan kadronzun bulunduğu okul başka yerde görevli olsanızda hizmetten sayılır

bişey değil elimizden gelen birşey olduğu zman yardım boynumuzun borcu kadrolu olunca farketmmez bilişim veya değil önemli değil formatörse öncelikokulun kadrolu öğretmeninin

Çağrı hocam,

Yalnız yönetmelik aşağıdaki gibi, yukarıda da belirtmiştim, belki illere göre farklılık olabilir ama sonuçta yönetmelik bu şekilde:

Aynı okula birden fazla başvuru olması halinde öncelik aşağıdaki gibi olacatır:

a. KAdrosu Bilişim Teknolojileri / Bilgisayar Öğretmenliği olanlar
b.Bilişim Teknolojileri alanında alınan kurs belgelerinin toplam saati fazla olanlar
c.Kıdem yılı daha az olanlar

doğru 180 saatlik formatörlük belgesi varsa öncelik kadrolu öğretmenindir hocam okulda onu tercih eder

Geri