Başka okulu görevlendirme - ekders

Kodla Büyü

elf_pilor

Site Gezgini
Sizlere bir soru...
Kadrom ortaokulda ve bir liseye BTR olarak görevlendirildim. Kendi okulumda 10 saat dersim var haftada 2.5 gün kendi okulumda derslere giriyorum. 2,5 gün lisede BTR görevini yürütüyorum. Bu durumda ek ders puantajım nasıl olur? Yani haftalık 18 saat ek ders sadece Lisede olduğum günlere mi bölünür?

Hocam siz üzerinizde bulunan ders yüklerinizi vermek zorundasınız. sizin puantajınız, 4-3-4-3-4 olarak yapılır. Üzerinizde görevlendirmeniz var. Derse girseniz de BTR siniz. Girmeseniz de.

Ben de öyle düşündüm ama puantajım farklı hazırlanıp gönderilmiş, o nedenle sordum.. Teşekkürler bilgi için..

görevlendirmende ne diyor hocam. kaç gün nerde gözüküyorsun görevlendirmede

sanırım benimki de oyle hazırlanmış hocam emin değilim ama okulu arayıp soracağm bugün ins
haftada 2 gün BTR var 8-8=16 saat
haftalık öyle vermişler sanırım

müdürler müdür yard dahi anlamıyorsa her işin peşinden hocam yanlış yapıyorsunuz diye biz mi koşacağız yani :verymad:

hocam görevlendirme gittiğin okulda kaç saat duruyorsan o kadar saat okuluna yolllar. okulunda kaç saat duruyorsanda üstüne eklenir ve ek dersini alırsın.

2 okulda derse giriyorum 14 saat
1 okula da 2 gun BTR gidiyorum 16 saat
nasıl olacak şimdi bu :?:
benim de kafa karıştı

gelişimci' Alıntı:
2 okulda derse giriyorum 14 saat
1 okula da 2 gun BTR gidiyorum 16 saat
nasıl olacak şimdi bu :?:
benim de kafa karıştı
hocam senin btr görevlendirmende ne diyor. ders saatinden önemli olan bu. btr görevlendirme yazında günlük olarak görevlendirir seni saatlik değil. neyse senin dediğin gibiden anlatayım.

btr görevlendirme gittiğin okul okuluna senin orada 16 saat çalıştığına dair çizelge yollar. okulunda 14 saat kendisi koyar ve 30 saatte tamamlar. bu şekilde 18 saat ekdersini almış olursun.

ancak 4+3+4+3+4 mü yoksa
6+6+6 mı yazılıyor şu an hangisi doğru onu bilende yok. benimki 4+3+4+3+4 şeklinde yazılıyor.

Kendi okulunuzda 10 saat ders = 2,5 gün okuldasınız ??

Bence bu olay normal değildir...

Görevlendirmenin maddelerinde kendi okulunuzda boş ders bırakılmadan en az güne ders programı yapılır diyor...

önemli değil hocam 4-3-4-3-4 alacaksın... Ders programın 2,5 güne yayıldıysa ve diğer günler liseye gidip 30 saati dolduryorsan 18 alacaksın. lise puantaj yapacak ve kadronun olduğu yere gönderecek. Puantaj da hangi gün kaç saat gittiğini yazacak o kadar...

yani sonuçta haftalık 18 saatin üstüne ek ders alamıyoruz............. :P

Arkadaşlarım ben Ek ders yönetmeliğinin 16. ve 23. maddelerine dikkatlerini çekerek günlere göre ek dersi 4+3+4+3+4 şeklinde ayarlatarak sorunu çözdüm. Haftalık 18 saat ek ders alıyoruz. Görevlendirme onayım valilik oluruyla, kendi okullarında BTR görevini yerine getiren öğretmenlerle aynı yazıda. Görev günlerimi de ortaokul ve lise müdürü ile ortak kararlaştırmıştık göreve başlamadan.

her_dem' Alıntı:
hocam görevlendirme gittiğin okulda kaç saat duruyorsan o kadar saat okuluna yolllar. okulunda kaç saat duruyorsanda üstüne eklenir ve ek dersini alırsın.
Hocam dediğiniz gibi olması için kendi okulumda ek ders ücreti almam lazım, oysa kendi okulumda sadece maaş karşılığı dersime giriyorum. Doğrusu her güne 4,3,4,3,4 şeklinde ek ders verilmesi oluyor.

Geri