başlangıçta açılan msn yi kaldıramıyorum

Kodla Büyü

yilege

Üye
öğretmen bilgisayarında ilk açılışta msn kullanıcı adı ve şifre yazan sekme geliyor.msconfig ile başlangıçta öğrenci bilgisayarında msn kısmı işaretli olmasına rağmen otomatik gelmiyor. sorunum otomatik gelen diğer msn açılış sayfasınıda kaldırmak istiyorum ancak öğrenci bilgisayarında otomatik gelmeyince kafam karıştı.baya da dolambaçlı anlattım ama yardım ederseniz sevinirim.

hocam msn içindeki özelliklerden açılışta başlatma ayarlarını yapabilirsiniz. sorunu doğru anladıysam:)

başlat/çalıştır/msconfig ten ayarlayabilirsiniz veya
ccleaner programını kullanarak ta başlangıç programlarını ayarlayabilirsiniz.

hocam saolun amma mscongigle yapılan ayarı biliyorum lakin daha önce kendi bilgisyarımda bunu deneyince windows çökmüştü ilginç ama olmuştu böle. şimdi bu bilg başkasının cesaret edemiyorum. ayrıca kendi bilgde msconfigle girince başlangıçta msn de bende tik var ama bende öle otomatik olarak ekrana zıplamıyo bilg açılır açılmaz . konu idare bilg olunca temkinli olmak istiyorumda. teşekkürler. başka fikriniz varsa paylaşırsanız sevincem

msn menüsünden araçlar-seçenekler-oturum aça gelip windowsta oturum açıldığında live messengeri otomatik olarak çalıştır seçeneğinin işaretini kaldırın. iyi çalışmalar

neverjealous' Alıntı:
windows messenger mı ? msn messenger mı ?

Doğru soru bu :D

Eğer sorun Windows Mesenger...Otomatik geliyor açılıyor diyorsanız...
Hatırladığım kadarıyla...
Denetim Masası-Kullanıcı Hesaplarından-Net Pas...bilmemneyi kaldırman gerekiyordu hocam...

Geri